Speedy Gonzales

Idag har man hunnit med rätt så mycket..

Jobba 6.15 och fick sluta vid 9 tiden. Då var det raka vägen hem för att ta en snabb siesta då jag fortfarande sover dåligt på nätterna. Sen upp och hoppa, fixa sig lite och åka iväg till huddinge för att träffa mami och mina systra. Lite shopping hann jag med också och senare äta något. Jag ångrar att jag valde donken. Blää. Det får mig att må illa varje gång. USCH. Sen var det hem för att hämta tränings kläder och fort som attan iväg till gymmet för att möta Cleo. 1 timmas spinnings pass blev det och fy fan vad skönt det va :)
Efter passet var det att skynda sig ännu en gång hem för att hinna se VS fashion show och jag hann precis, vilken tur va. Duscha nu och sen dra till jordbro och "hänga" lite där..

Idag kan ni nog kalla mig för Speedy Gonzales för imorgon lär jag nog vara lite lugnare.. HAHA


Hej då S-tälje

Efter 4-5 dagar här i s-tälje så är det fan dags att röra sig hemåt. Mina små syskon gör mig galna och gör så att jag får halsbränna. Jag skyller på dom.. HAHA
Hej då S-tälje och hej hej Skogås :)

JJ är vår levande docka

Se vad jag hittade..foto på min söta gudson J.J. 2005 togs detta foto och se så söt han ser ut, han fattar nog inte vad det är vi håller på med och varför han har det där över sig. Han är vår egna lilla docka.. Min sötnos vad jag saknar dig och dom andra kidsen.

Feliz navidad

God Jul på er mina kära vänner..
Y feliz navidad a todos en chile, q lo pasen super bien y nose vemos luego.

Gårdagen

Vi hade juluppvisning igår och här kommer några utav gårdagens bilder...




(foto: Sofia T)


Uppvisningen = avklarad

Nu är juluppvisningen avklarad.. Det gick hur bra som helst och mina två mini pee wee lag var så duktiga. Alla var jätte duktiga. Men fy vilken stressig dag alltså plus att det snöar bara mer och mer. När ska det ta slut??
Visst är det mysigt med snö men inte fan när det blir världens snö storm ute ;)

Var bara tvungen att ta kort på detta.. Det här är till mina kära systrar som är i det varma och fin landet CHILE. Se så mycket snö..




Aj aj aj

Jag ska igentligen sova nu men som vanligt så kan jag inte somna.. Sen får jag inte glömma att skriva att min GANGLION gör mucho ONT. AJ AJ AJ.. Vill inte ha den och  det är så typiskt att den ska sitta på vänstra handen(leden).

God natt

Varmt bad + hot cocoa

Det blev ingen dusch utan ett varmt bad.. AAAH. Det var så skönt och sååå värt det. Att bara kunna ligga där i det varma vattnet och inte tänka på något och bara ta det lugnt en stund. Det måste göra lite oftare..
Sen blev det lite varm chocklad igen med marshmallow. MUMS.

Varför skrattar jag just nu? Jag vet varför och du vet.. HAHA.

Imorgon är det sovmorgon som gäller, BÄSTA. Hoppas man får lite mer sömn inatt då :)


Spinning

Har fått nytt schema vilket betyder att jag kommer kunna spinna och annat på gymmet på måndagar. Jag gillare.
Så efter jobbet var det bara att åka hem ens stund sedan åka iväg för spinning. Det var hur SKÖNT som helst och det var ett tag sen. Men aj vad ena delen av ryggen säger ifrån när jag gör visa saker. Hur ska detta gå. Massage är det jag behöver just nu om inte jag behöver knäcka ryggen lite också. Aja, men jag vet iallafall att någon kommer att sova gott inatt. Om man nu inte blir "störd".. Hehe.

En varm dusch väntar på mig.


La chica tiene cojones ;)

Ser vad R visade mig.. Får ont i magen varje gång jag ser detta. Hur vågar man? 
La chica tiene cojones, det är det ända jag har att säga för jag skulle nog ha bangat på en gång.


Veros födelsedag

Idag är ingen vanlig födelsedag, för det är Vero Perros födelsedag. HURRA HURRA HURRAAAA! ♥
Que lo pase super bien y yo se que disfrutastes tu dia ayer :P 


London

Det här med London alltså, kan inte sluta tänka på det. JAG VILL DIT IGEN. Så frågan är ifall man ska ta och åka igen fast kanske inte den här månaden. Vi hade det hur jäkla nice som helst och när nästa London resa blir av får vi se.


   


Love is in the air

Det är inte varje dag någon får en potatis i hjärt form och det händer inte alla heller..
Har inte mycket mer att säga än att...

Love is in the air


4 timmar kvar

Nu är det bara 4 timmar kvar sen slutar jag jobbet.. vilket betyder att snart börjar helgen. Längtar som bara den att få åka hem och fixa mig lite innan jag ska iväg igen. Att gå från vila, sen rast och sen till en annan vila är hur mysigt som helst. mina 8 barn ligger och sover sött det som saknar är en filt till mig men jag överlever. Klockan tickar på och snart är det dags att väcka barnen och sen leka lite innan mellis :)

jag är MikrofonKÅT




Baka baka

Igår var jag på lagkväll i haninge och åt en massa gott och skrattade en hel del. Sen hem, skulle försöka hjälpa Vero att baka men som alla vet är jag ingen riktigt bak människa. Sen skulle degen jäsa en stund och så trött som jag var la jag mig för att vila ögonen och råkade somna. Vero väckte mig senare efter 1,5 timma, alltså runt 3AM. TOPPEN, jag missade hela grejen. Hon var alltså nästa klar med lussebullarna och saffransbullarna. Jag fick ingen chans att hjälpa stackarn men inte var det mitt fel heller, hon hade tydligen inte hört att jag sa till henne att säga till när degen jäst klar. Men goda som fan blev dom.. Hon är hur duktig som helst :)



Efter träningen så blev jag sugen på varm chocklad och frågade Vero ifall hon vill ha lite. Ehm, öhm. OK RA.. Så lät hon nästan. Hon vågar nog inte dricka det eftersom det är sojamjölk med O'boy.. men jag hällde upp lite och frågan är då ifall hon vågat smaka på den. Vad tror ni?? Ska smyga in i köket och se ifall hon druckit något..


- 21

Kan det verkligen vara möjligt att det är så kallt ute nu, alltså - 21 ??
Ser inte fram emot denna kalla dag då jag kommer att bli som en ISPINNE. Men men.. nu måste jag fixa det sista sen iväg och jobba :)


Onsdag

Ingen träning för Nilda idag, vilket sög. Har verkligen inge ork i kroppen idag så illa var det, uscha uscha.
Nu är det bara att samla krafter tills morgon dagen för att orka jobba. Tur att man får lite "sovmorgon".

Mkt händer på face alltså, not..

-Nilda.. vill du gifta dig?

Omz, du är alltid lika rolig.

Senare ännu en rolig grej..

-Men om man bara kollar på din Profilbild
Vilken Blick;) Pocahontas blick 2011

R, det var något nytt. Pocahontas blick 2011 hihi

Uttråkad, jo jag vet. Det har varit en låååång dag idag, så jag får skylla på det.


RSS 2.0