Mama mia, dame comida

Mammas gäster har precis kommit, Los Cubanos :)
Hoppas att vi får äta snart, är ju super hungrig och skulle kunna äta en HÄST. Nej men vill ha mat och är jätte sugen på sushi just men det får nog blir en annan dag. Senare ikväll ska jag iväg på middag i VH, det ska bli trevlig och mysigt.
Men nu iväg och fixa mig lite, inte för att det behövs men a ni vet. HAHA.


Fröken Nilda stannar hemma idag

Fick stanna hemma från jobbet idag.. Sorry kids, fröken Nilda mår inge bra. Kändes som att jag skulle svimma av av all smärta/kramp i magen. Men nu är det lite bättre iallafall, ska se ifall jag kan få i mig något att äta. Blev så illamående att jag inte kände för att äta men något måste man få i sig.
Idag var planen att åka och hälsa på min mami i S-tälje men vi får se hur det blir med den saken nu. Hoppas verkligen att jag känner mig lite bättre sen för den här helgen är nog den enda helgen jag har tid och kan åka iväg. Nästa helg har jag lillen, helgen efter åker jag till London och de andra två helgerna ska jag nog ha lillen igen.

Nog om det.. LONDON om 14 dagar och USA om 31 dagar, tror nog att jag har räknat rätt :)


En regnig dag!

Vilket tråk väder.. Vi som har haft hur fint väder som helst och nu kommer detta. Fan. Jag hann inte ens riktigt njuta av solen.

Det var nog en riktigt TUNG dag på jobbet idag, trodde verkligen jag skulle bryta ihop eller något. Vet inte om det var vi vuxna som var lite trötta och sega eller om det var något med barnen. Mycket skrik och gråt hit och dit, kändes som om stora barnen inte lyssnade alls. De flesta hade typ myror i brallan och kunde knappt sitta still på lunchen. Små barnen bara grät och grät. Visa grät av ingen anledning och ja det kändes lite jobbigt. Nilda råkade spilla mjölk vid matbordet och a, gissa om jag var i andra tankar. TYP AAA. Men barnen småttingarna tyckte det var jätte roligt och började skratta. Med andra ord så var det en väldigt seg och tråkig dag för barnen, speciellt för de små som fick vara inne hela dagen eftersom det SPÖ REGNADE ute. VI får hoppas på lite bättre väder imorgon :)

Kul att det började regna ännu mer när jag skulle hem. Blää. Kom hem dygn blöt men något gott fanns det hemma som väntade på mig :)
LAX PAJ.. MMMM va gott.




God kväll

Efter att ha hjälpt V med toa rullen så drog jag ut.. Var ute och sprang och hann t.o.m med en powerwalk, hur duktig är inte jag från 1-10? JO 10 säger jag.. HAHA.
Här om dagen pratade vi lite om mat och godis med V och då tog jag upp att jag typ inte kan leva utan godis. A jo ni som känner mig vet att jag är den största godis monstret ever, but hey that's me :)
Har svårt att släppa sockret liksom, men kan hålla mig bort om jag vill. Men någon gång då och då är ju helt OK. Men vårat samtal avslutade med ett, DU BORDE SÖKA TILL FAT CAMP. Va? Ska jag söka dit? HAH. Jag är stor men inte såååå stor. Jävla V som fick mig att tro att jag är MEGA FET.
Så det här blev min middag idag eller a, grönsakssoppa fick jag i mig också. 


Nej, men hon skojade eller gjorde du inte det :P


Flygmyror

Dagen började som vanligt på jobbet, äta frulle kl 8, sen tvätta mun och händerna och sen ut med barnen. Det var lugnt och inga konstigheter alls. Senare efter vilan fick alla barnen gå ut, vädret var si så där, solen var inte framme än men kallt var det inte. När det var dags för mellis så samlade vi barnen och grillade korv. Korv med bröd blev det och gissa om barnen gillade det. Japp, de blev super glada :)

Sen var det dags att öppna grinden till till den gården som inte var öppnen. Vid ena sandlådan där ett av barnen stod såg jag en hel del myror längst kanten. Jag tog ett stort kliv bakåt och tittade upp då jag upptäckte små flugor trodde jag. Herre vad måga de var, tänkte jag för mig själv. Fick närmre och såg att det var stora flygmoror. USCH USCH USCH. Fan va äckligt. Sprang genast därifrån och tog med mig barnet. Sen gick jag vidare till andra gården och upptäckte att det fanns myror/flygmyror även där vid olika ställen. Det var inte 10 utan 100 st typ. ÄCKLIGT. Mina fråga är va fan alla dessa flymyror va där. Det kändes som om de fanns överallt i luften och gissa om jag fick några på mig. JO TACK. På håret, låret, tröjan och ansiktet.
Sen eftersom vi inte hade många barn så fick jag gå 45 min tidigare. När jag väl stod och väntade på bussen flög en på mitt lår igen. Slog bort den med handen fort som attan. När jag väl kliver på bussen satte jag mig och trodde då att jag var på ett "säkert" ställe. Kände att det var något som kliade innanför linne och var tvungen att kolla. JAPP, där var den. EN fet jävla äcklig flygmyra. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ..

Skönt att ha kommit hem nu iallafall och få hoppa in i duschen. För just då kändes det som om jag hade flertals myror innan för brallan linnet och ja, överallt helt enkelt. Men nu ut och röra på sig men innan det så måste jag hjälpa V med toa papper. Hon sitter på toan och har inget att torka sig med.. HAHAHHAHAHAHAHA.
Too much info, I know men var bara tvungen.


Solen tittar fram

Skönt att solen tittade fram idag..
Efter att ha ätit mellis med barnen så drog vi ut till det fina och varma vädret. Gud så skönt det var. Barnen sprang runt med kort ärmade tröjor, lekte lite med vatten och hade ett leende på läpparna. Jag hoppas verkligen att solen tittar fram fler gånger så att jag slipper gå runt och frysa på jobbet som en old ladie. Appropå old ladie så höll jag på att somna på jobbet idag(börjar jag blir gammal?). Jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, hur jävla märkligt är inte det. Om jag sover 8 timmar så vaknar jag med huvudvärk och är övertrött, sen om jag sover 4-5 så orkar jag typ vara vaken längre. Låter inte det konstigt? Min kropp behöver vila och om jag nu får mina 8 timmars sömn så betyder det att jag får gå runt och ha ont i huvudet hela morgonen. Nej tack, det orkar jag inte med. BANG PÅ DET.

Nå väl, efter jobbet fick jag med V till Farsta C. Vi han kolla runt lite bara men det räckte gott och väl. Jag skulle bara kolla och se ifall jag hittade en jacka som jag är ute efter men icke. Nej, istället fick jag med mig 4 plagg som jag igentligen inte skulle ha. TYPISKT :)
Var ute och sprang efter att ha fått i mig lite mat och får se ifall jag hinner/orkar springa imorgon bitti innan jobbet. Man kan alltid hoppas, men vi får se :)

Nu, krypa ner under täcket och försöka sova.

Bless


Alby mansion

Hemma från en trevlig film kväll at the alby mansion med gänget. Kul att grabbarna och en viss tjej somnade under filmen. Hangover är så bra att man kan se den fler gånger och varje gång är den lika rolig(tycker jag iallafall). Nu duschen, sen te och sen försöka sova. Imorgon ny vecka och ny dag...

Bless


Domingo

Då var det söndag igen då. Hade sem i tre dagar och se så fort det gick men roligt har vi haft det.
Idag blev det inge sovmorgon utan jag var upp redan vid 8 tiden och gjorde mig iordning för att hämta lillen. Som tur var regnade det inte när vi var ute och lekte/promenerade i det tråkiga vädret. Tur de, för jag hade inte med mig paraply idag heller. Typiskt. Men men, nu ska jag fixa mig lite snabbt för snart kommer skjutsen och då drar vi till "The Alby Mansion"(that's what they call it). HAHA.

Later


Dinner at Fridays and it's raining

Fy vilken väder.. uscha.

Kom hem för 1-2 timmar sen och snacka om att det regnar. Var på Fridays och firade en kompis, mycket trevlig och gott må jag säga. Jag var så smart och INTE tog med mig paraply när jag åkte in, för inte visste jag att det skulle regna så MYCKET och så LÄNGE. Aja, som tur var hade jag med mig en halsduk och den räddade mig lite. Eftersom mina vänner skulle vidare så gick jag innan de skulle dra.. Drog halsduken över huvudet och typ spang till tåget.

Jag tycker att det är mysigt när det regnar men inte när man är fixad och ska iväg. Nu blir film och kanske lite varm chocklad.. Mmmm :)


Sovmorgon och powerwalk

Sovmorgon blev det.. Hade igentligen tänk att gå ut ta en powerwalk imorse vid 8 tiden men icke. Mobil larmet gick på och jag var bara tvungen att stänga av och försöka sova lite till. Så det blev en sen frulle, havregryns gröt, soja mjölk med hemma gjord jordgubbs sylt på toppen. Mumms. När jag precis var påväg ut kom V och eftersom hon körde en bortamatch inatt tvingade jag på na att följa med på en powerwalk. Hon var inte riktigt sugen men hon hade inget att säga. På med skorna bara och efter 5 min var vi ute. 
1 timma senare var vi hemma, det var rätt skönt ute måste jag säga men tråkigt att solen inte är upp. Nu något lätt att äta sen städa lite och sist fixa sig inför middan ikväll :)


Kallis

BOTTLES UP



LETS GO ROUND TWO ;)




Är hemma nu

Igår var sista dagen på Gotland och måste säga att vi har haft det APKUL. Fast jag har kasnke redan nämt det förut, men en gång för mycket skadar ju inte :)

Igår var vi på kallis, sen hem och försökte få i oss något att äta. När vi väl kom hem satt vi ute på baksidan när ena grannen dök upp från typ ingenstans. Där satt vi och chillade, grannen ville shota och det gjorde vi också fast Dise körde på sitt eget lilla vis. Istället för att hälla de i munnen så hällde hon det på gräsmattan lite smidigt. Det visste vi inte förens inatt när hon nämde det. Men Madde verkade gilla att shota Baardi melon.. USCH. Det är inte riktigt min grej alltså, hellre tequila än det fan.

Sen drog Dise till släkten medans vi var kvar hemma och bara chilla. Sen fick jag för mig att vi skulle ut en sväng och det gjorde vi. Så det blev Ollan för mig och Madde, vi var bara tvungna att dra dit när vi hade hört att Kissie och mammas pojke Bobby var där. A JO MEN TJENA. Nej, vi drog inte dit för att se dessa människor utan bara för att fördriva tiden och ta oss en drink. När vi väl kom dit såg vi både K och B, fick höra att Kissie typ jobba där alltså stå vid dörren(ingången) eller vid baren och öppna upp öl till alla. Hon frågade de på Ollan ifall hon fick dricka ifall hon stod vid baren, vilken hon fick ett NEJ till svar. Då tyckte hon inte det var lika roligt att vara där. Så hon drog, tror jag.. HAHA Men Bobby var ju kvar på stället. Visste inte ens om vem den där B pojken(mannen) var men nu vet jag. INTE mkt att se iallafall.. Vilken tur att jag inte följde det prog när det sändes. Måste ha varit årets skämt eller något.

Sen efter det var det dax att dra till lgh och börja packa för båten åkte 03.30 igår natt. Packat och klart, vi begav oss ner till hamnen och fick lite problem på vägen. EN omogen 30+ man var typ full och skulle vara lite rolig och hoppade typ på min kompis väska där det låg lite ömtåliga grejer. Medans vi eller hon fixade väskan igen för att se ifall något gått sönder så kom en kille fram med sin kamera och ja, han ville ta kort på oss. Nej, tjejerna ville inte men jag var redo.. HAHA. Det blev nog ett eller två kort, vi får se hur de blev ;)

Det jag ville säga med detta är att två dagar på GOTLAND var grejen. Vi hade det super bra, kallis, house music och rosé.. Behöver jag säger något mer :)
Nu ska jag vila lite till, är helt slut och känner att jag behöver det.. Later


Gotland dag 2

Japp nu e vi inne på dag 2 och fuck me fan vad vi hade det gött på kallis idag. Inte lika mycket sprut som förra året men bra som fan var det.. Hade en nice DJ som var så jäkla grym alltså.. WÖÖÖW.
Denna gång blev inte jag "utkastad" som tur var galet mycker Fanta och Rosé blev det iallafall :)
Nu är vi hemma från kallis och sitter ute och shotar med våra nya kompisar.. Måste bara säga att Tequila är så mycket godar att shota är Bacardi melon..
We love GOTLAND v29.

Later


Gotland

Okej. Jag är på Gotland med 2 underbara tjejer och har det super trevlig. Idag var vi på Kallis och ja, ni som inte är här v 29 missar verkligen något. Orkar inte skriva mer men kan avsluta med det här..


Jobbe??
Naj..
SEMESTA :)


8.30

Mobilen ringde vid 7 tiden, jag mår toppen fortfarande vilket betyder att jag inte är drunk. Blev inte det igår heller vilket är bra eftersom jag inte ville det. Men vem kan säga NEJ till tequila liksom, ehm inte jag iallafall men några shots går bra :)

Så som det ser ut så kmr de att blir ännu mega varmt idag och då ska jag passa på att sola vilket jag inte har gjort på läääänge. Nu ut i solen och bara njuta :)

Later


Tequila shots baby

Hur jävla bra kan man må efter några TEQUILA SHOTS? Jag mår iaf toppen just nu :D
Jag ska upp om exakt 3 timmar för att sen umgås med lillen.. Hoppas på att få fint väder så att vi kan sola och bada lite. God natt på er alla...


EM 2010

Har inte varit så himla närvarande här på bloggen men nu är jag typ tillbaka :)

Fredag: Åkte jag med laget över till Finland för att tävla EM. Efter 50 min flygresa var vi framme, vid flygplatsen stod en buss och väntade på oss som skulle ta oss till hotellet. Efter 10 min resa var vi framme, vi checkade in och fick nycklarna till rummen. Jag var så glad över att få komma in i rummet och bara vila en lite snabbis men icke, så blev det inte. Allas rum var helt upp och ned, några hade knappt hunnit checka ut och där stod vi utanför rummet och bara väntade på att städarna skulle börja städa. Senare när rummet var klart tog vi vårat pick och pack och ställde in det på rummet för att sen dra in till stan :)
När vi väl kom dit bestämde vi att äta lunch och det blev självklart HESBURGER. Gotti gott gott var det iaf.. Senare mot kvällen åt vi middag tillsammans ute i naturen och lekte lite.

Lördag: Klockan 5.45 var det dax att kliva upp om jag nu minns rätt. Det gällde bara oss i Fabest och resten av laget fick sova lite längre(typiskt)HAH. Tävlingen gick super bra och vi var så glad och stolta att ha visat alla ännu en gång hur jävla bra vi är. Som alla vet så är Eagles sveriges bästa lag, DAMN RIGHT :)
Jag kom hem med 2 fina medaljer, SILVER till FaBEST och BRONS till Eagles.

Söndag: Åkte vi till hallen för att kolla på de lagen som tävlade då och fy fan för vissa JR lag alltså. Det fanns några lag som man bara fick rysningar av, så duktiga var de liksom :) Sen var det iaf dax att dra sig till terminalen för att hoppas på båten. Japp, det blev kryssning med hela laget och hur jävla nice var inte det :)
Langar upp några bilder från helgen sen om jag kommer ihåg det.. HAH.

Hade det super trevlig i Finland med dom bästa ♥


7 AM

Det är en ny dag och denna dag kallar vi för onsdag. Klockan är inte mer än sju och ska snart åka iväg. Kul att man vaknade med feta huvudvärken, verkligen Usch. Känns inte så där jätte roligt när jag fortfarande känner mig lite dålig efter gårdagen. Har verken kraft eller ork efter att ha fått i mig två små persikor vid sju igår kväll. Min kropp börjar säga ifrån och det är inge bra. För att orka med dagen får jag se till att få i mig mycket vatten och kanske lite blåbärs soppa.
Ne, nu måste jag rappa på så att jag inte missar bussen.. Blåbärssoppan here i come ;)




Föresten, ni har inte glömt bort att vi har EM genrep idag i Svb kl 19.30. Be there of else... Hehe.


Vem är du?

Jag undrar fortfarande vad det var för en konstig man som stod utanför jobbet förra veckan. Den här mannen stod och rastade sin hund en bit bort från mitt jobb och tittade in på gården. WHAT YOU WANT MAN?
Det är okej att gå utanför förskolan(för det gör alla varje dag)men inte fan står man på samma ställe och rastar hunden i typ 50 år plus att man står och STIRRAR. Eller..? Jag tyckte iallafall att de var lite creepy. Uscha..

Nu har jag iallafall ätit den sura äckliga persikan och nu väntar teet. Mätt? Nej skulle inte tro det, men det får duga.

Sängen kallar, natti natti :)


Vad är Ganglion?

Vet någon vad en ganglion är för något? Eller har någon haft det förut?

Jag har nämligen haft min ganglion i typ 8 år om inte mer.. men iallafall, den har jag på insidan av min vänstra handled och gissa om de gör ont. JO TACK. Ibland gör det så ont att jag knappt kan lyfta något och gissa då hur jävla ont det gör att träna. BAJSONT är det rätt uttrycket. När jag var yngre så gick jag till skolsystern för att fråga vad jag skulle gör åt det och gissa vad hon svarade på det.
Hon tyckte nämligen att jag skulle slå till knölen, mot en bänk, vägg, bok osv och jag minns så väl hur jag tittade på henne och tänkte.. Hmm, skojar hon eller vet hon hur knasigt de här låter?? Aa, efter det besöket fick jag bara för mig att pröva mig fram helt enkelt. Tror fan att jag slog knölen mot en bänk och sen en vägg. Det knasiga men den ar att den sitter på ett knasigt ställen på handleden vilket gjorde att jag missade ett antal gången innan jag prickade knölen. Efter flera försök så var den borta.. BAM sa de bara.
Några år senare kom den tillbaka och gjorde samma sak igen. Väggar, bänkar och annat. Jag lyckades igen, fast denna gång försvann inte hela och när jag bröt knogen så insåg jag när att knölen blivit så mkt större och hårdare. AJ AJ AJ. VAd ska man göra nu tänkte jag. Ska man operera bort den eller försöka slå in knölen igen? Jag tror iaf att jag har bestämt mig och tror nog att det behövs opereras(I'm no doctor, but that's what i think). För er som inte vet vad det är jag pratar om kan få titta på den här här.

VARNAR KÄNSLIGA TITTARE :P

Här får ni se 3 olika sätt som man kan ta bort ganglionen, enjoy(NOT) HAHA




RSS 2.0