Ey, amigas :)


Snart har vi inte setts på typ 4 månader. HALLÅ, ni får ta och komma hem snart ;)
Saknar er allt för mycket men vet att jag kommer få vänta tills maj någon gång men känns som om tiden ändå gått rätt så fort. Fick ett väldigt INTRESSANT mess från mina kära amiga som är just nu i Aussie. Säger bara en sak: You 2 have to tell me everything och speciellt en grej(ni vet precis vad jag menar) :P HAHAH


(Saknar er mucho)

Later


DM GUUULD :)













Sushi


Jag är såååå sugen på SUSHIII.. Give me sushi ;)





Måndag..


Kul att de snöade igår, NOT. Reagerade inte först när jag kom ut från svb hallen men så fort jag hoppade in i Karolinas bil så kom jag på att de fucking snöade. JÄVLA SKIT. Men idag när kom solen fram och de värmde lite och då blev jag glad igen :)
Jag vill inte att det ska fortsätta snö och jag tror fan inte att jag är ensam om den saken. Vill ha sol och värme typ NUUUUUUUUU.. Men som tur är så åker jag till Amerika om typ mindre än en måndag. JIIIPPI, längtar sååå :)

Later


La familia


Dagen började med en timmas träning med Issa och sen var det dax för mina mini peewees att ha träning. Snacka om att jag har missat många träningar den här terminen, känner knappt hälften av laget typ. Hehe.. Men håller på att lära mig namnen, det går sakta men säkert ;)

Efter prac åkte jag raka väg hem till min mami men innan de mötte Veronique upp mig för och lämna några grejer. Eftersom jag hade så svårt att sova under natten så fick jag bara några timmars sömn vilket sög b****. Var så himla trött att jag var tvungen att vila ögonen lite under min 1-timmas lång tråkiga resa till S-tälje. Hade funderat på att ta en snabb siesta hos mami men icke för det blev aldrig av. Why, I don't know. Dagen har varit lite segt men samtidigt roligt, att hänga me la familia är alltid lika trevligt. Under kvällen började mina kära systra jiddra om att jag är mami favvo. NI SA VAD? Jag, mamis favvo? Va har ni fått detta ifrån?
Frågan är ifall dom skojar eller är helt allvarliga. Hur ska man kunna ta de på allvar när dom garvar åt de varje gång det tas upp. Hmm.. roliga systrar jag har ;)

Klockan tickar och nu är det nog dax för mig att sova.

Later


Fredag


Äntligen fredag.. som jag har längtat efter denna dag. Är hos min kusin vitamin N och nu har vi tagit igen allt de jag och hon har missat under dom 3 månaderna som jag har varit borta. Äventyr hit och dit, rena rama HOLLYWOOD :)

Nu väntar vi på att äppel och jordgubbs pajen ska bli klar och gissa om jag är blev gla när hon nämnde ordet PAJ. Jag är inte den typen som gillar att baka utan äter allt som andra har bakat. HAHAHA.
När vi var och handla idag så nämnde N något om nån ost som heter HALLOUMI. HALLOUMI, vad är det? Hon köpten genast hem en sån eftersom hon var så sugen. Hon var så sugen att hon sa: det här är så gott att de kmr få mig att komma. QUE? Vad är det jag hör tänkte jag och tittar på henne och där stod hon och as garvade. HAHAHAHAH(hon skojade så klart).
När vi väl kom hem började hon genast steka den och sen var det dax att smaka lite. Jag ångrar inte att jag smakade och kan bara säga en sak, fy fan va gott det var. Hur kan jag ha missat detta och varför har jag aldrig smakat på de här förut? ;)
Gott som fan :)

Nej, hör hur pajar ropar på mig. Nilda, eat meeeee ;)
Muumms.

Later


Bort med snön, tack :)


Det känns hur jäkla bra som helst nu när snön börjar smälta. Då slipper man det kalla vädret och man kan äntligen börja springa ute igen plus att man kan gå utan att HALKA. Tummarna upp för det..
Fick några timmars sömn inatt men skulle igentligen behöva sova lite till men får se ifall jag hinner ta mig en siesta innan träningen.
Nu ska jag iaf ta och möta min granne för vi ska ut och gå. Man kan ju inte bara sitta hemma och inte gör något, jag behöver iaf röra på mig nu när jag har varit på 3 månaders lång semester :)

Later

Brun?


Hittade en bild på mig, min kusin och några kompisar när vi var i Chile.. Det roligaste är att vi är brunare än dom som bor där nere som alltså har 35+ grader 24/7 under sommaren. Hur fan kommer det sig att vi har blivit så mycket brunare än dom? hihi



Ser ni skillnaden på den bruna sidan och den bleka sidan.. HAHA

Later


Vänt på dygnet..


Japp, det är vad jag har gjort. Trodde nämligen att jag skulle slagga tidigt igår men icke, ëftersom jag lovade mig själv att vänta på Veronica & Co som kom hem sent igår. Jag somnade runt 5 på morgonen om jag ju minns rätt. Eller vad säger du Vero, vilken tid vare?
Nå väl, idag vaknade jag av att hem telefonen ringde och kollade hur mycket klockan var, jo den va bara nio då. NIO, shit tänkte jag och bestämde mig för att försöka somna om igen. Efter några timmars sömn vaknade jag runt 13 tiden. Hoppade genast in i duschen och nu är jag klar, ska iväg sen och träffa Helena. Om några timmar är det dax för träning, hoppas att alla katter kommer för nu är det inte många träningar kvar tjejer.

Vad ska man ta och äta idag? Hmm.. Me so HUNGRY.

Later


Jippi..

.. nu är Veronique äntligen hemma i kalla Sverige ;)
Hon kom hem för ca en 2-3 timmar sen och måste säga att det känns skönt att ha henne här igen. En vecka utan henne kändes tomt, tro det eller ej men så var de. Hon frågade på en gång om hon fick låna datorn min och självklart fick hon det. Tanken var att vi skulle hem till hennes syster så fort dom kom hem men icke.. Vero pratade i hem telefonen och vägrade släppa taget.. Men vi hann förbi en snabbis :)

Att se på AI är alltid ett nöje, vissa är sjukt grymma och andra mindre bra och medans resten är ett STORT SKÄMT. Helt sinnersjukt att några verkligen tror att dom kan sjunga men när dom igentligen låter som en jag vet inte vad.. HEMSKT ATT SE/HÖRA. Visa har världens själv förtroende och dom tror verkligen att dom är The next American Idol. HAH..
Sen såg jag en jätte roligt grej, en tjej skrek.. I'm Americas next top model iställer för att skriva I'm the next American idol. HAHAHAHHAHAHA. Garvade som en tok.


(Jag och Veronica)

Later


Vart tog dom vägen?

Klockan är snart tio och Veronique & Co har inte kommit hem än. Min kära granne kom över och gjorde mig sällskap och eftersom vi trodde att dom skulle landa vid 18 tiden så tänkte vi högt. Que pasa?
 Jo efter några timmars väntan tog jag telefonen och ringde till Veros syster och hon sa att det var några förseningar med flygen osv och att dom landar kl 22. GREAT! Nu kommer dom alltså ännu senare och här har man väntat på dom typ hela dagen men nu kommer dom senare. Det har inte gått så där jätte bra för mig att städa rummet, lite segt har de ju gått men frågan är om jag har kommit någon vart? Tror fan att jag har mycket kvar :( tråkigt. Nu ska jag ta och dricka lite te med en smörgås brevid och fortsätta kolla på American Idol.

Mitt rum får fan ta och vänta lite.. det kanske blir städning efter AI ;P


Later




Ont i halsen och förkyld..


Kan detta ha någon att göra med klimat förändringen? Nere i Chile var det 35 + och när jag kom hit var de typ lite - grader. Att vara förkyld kan jag fan leva med men inte fan att ha ont i halsen, det gillar jag inte. Syrran, vet vad du tänker när du läser detta men hoppas att du inte kommenterar på detta inlägg. HAHAHA

Igår var det iaf en lagom lång dag, var på Osarsteatern med mina favvo tjejer för dom var med i Talang. KUL VA. Örnarna var självklart med i publiken och hejade på FABEST :)

Idag kommer mina kära kusiner hem till sweden efter 4,5 månad i Chile.. Fan om dom är brunare än mig, för jag tolerar inte det ;) men men i morse segade jag som fan och efter 11 tiden började jag att städa här hemma så att det är fint när dom kommer. Äntligen får man ha kära Veronique som sällskap när man är hemma. Iförsig så har vi ju hängt och setts när jag var i Chile men 1 veckan utan Vero här hemma känns lite ensamt. Om några timmar är detta över, för hon kommer ikväll(vilken tid vet jag ej).

Hoppas bara att jag blir "frisk" snart :)

Later


Keep on walking


Va trevligt med sol :)


Kallt, kallt, vill ha sol och värme..
.. på kvällarna är det bajs kallt ute och bajs halt, det gillar vi INTE. Jag går som en kärring ute plus att jag är så rädd för att halka och göra mig illa, för så jäkla illa är det ute tycker jag.
Måste säga att det är super skönt väder ute just nu, inte alls för kallt, solen skiner och jag mår finfint. Det gillar vi :)

Igår var jag på träning och nu när jag tänker efter så är det inte många träningar kvar tjejer. Det ska iaf bli roligt att får se alla andra tävlings lagen på DM. LÄNGTAR
Senare kom grabben och hämta mig och ni kan väl gissa hur GLA jag va. JO så här GLA :D HAHA
Så fort vi kom hem kollade vi på film och käkade glass(lite kallt att äta glass kanske, men gott var det). Inatt var det nog första gången jag la mig "tidigt" och fick sov morgon. Hajjar ni, JAG FICK SOVMORGON IDAG. 
Tänkte att man skulle passa på nu när man ändå kan ligga kvar. Så där låg vi tills 12 typ :) Mysigt.

Har tänkt på en grej, hur fan kommer det sig att jag får sjukt ont i huvudet när jag sover länge. Det känns som om jag är bakis när jag har vaknat efter alla dessa timmars sömn, helt sinnessjukt igentligen. Varför är det så? Kan det beror på att min kropp inte är van vid att sova mer än 4-6 timmar om ens det. Men men, utvilad är jag med en liten bakis känsla. Hmm..

Idag hoppas jag på att min mami kommer över och hälsar på. Det är på tiden att hon tar sig hit för det är alltid jag som får åka bort till tälje och jag är nog den som har minst tid när det gäller att åka dit och hälsa på. Håller tummarna och hoppas verkligen att hon kommer snart :)


Later


It's time..

Äntligen lördag, Woooow. Är bajs trött men vad ska man göra, får skylla mig själv helt enkelt. Snart är det dax för träning, sen umgås med Teddan och sist men inte minst få träffa älskade laget :)
Det ska bli en riktig mys kväll idag..


(Han är den sötaste och goaste lill pojken ever)


Later


Behöver somn


Ända sen jag kom tillbaka ifrån Chile så trodde jag att jag skulle få mer sömn men ICKE. Jag har lagt mig alldeles för sent och det är inte alls bra. Måste komma in i mina gamla sov rutiner, måste börjar NU annars är det KNAAAAS. Måste meddela att jag fryser häcken av mig här hos mig, fy farao vad kallt det är här inne men en varm dusch hjälper en stund sen är det bara att krypa ner i sängen. Mmmm. Får nog ta en VARM dusch idag med innan det är dax att sova.

Imorgon blir det min första träning med min pyttesmå tjejer(Racoons/Jags) ska blir roligt och se vad dom har lärt sig under den tiden jag har varit borta och sen se hur många nya som har börjat. Senare på dagen ska jag hänga med den sötaste lill killen ever. Kristina, man kan säga att: He stole my heart. Han och jag brukar hänga lite då och då under helgerna, så imorgon är det dax.

Är inte ett DUGG TRÖTT och är istället SUPER PIGG. What to do man?
I have to sleep...



Later bitches


Eagles

Äntligen, äntligen fick man träffa hela laget och coaches. Det var ju fan inte igår alltså, känns som om jag har varit bort sjukt länge. Hanna var ju t.o.m bort längre och dig har jag inte sett på sjukt lång tid. Kul att se dig Hanna Banana :)
Har gått och längtar efter denna dag, att få se Eagles och Fabest var ju fan nice. Va duktiga ni är tjejer, snart är det DM. Taggad eller? För jag är fan det :)

Later


Orkar man städa nu?

Tanken var att jag skulle stor städa mitt rum igår när jag bara var hemma men icke så blev det inte. Valde istället att chilla och rulla tummarna :)
Nu måste jag ta tag i detta och passa på medans jag är ledig och har tid men får se hur långt jag kommer nu under natten.

Idag har jag iaf fått träffa mina kära vänninor, Hälen och katterna. Känns så skönt att vara tillbaka. Först när jag träffade Melissa, Mikaela och Cleo så blev jag så himla gla och började så klart att gråta av glädje. Låter lite fånigt kanske eftersom jag bara har varit borta i tre månder men det bevisar hur mycket jag har saknat dom och hur mycket dom betyder för mig. Si chicas, that's how it is :)
Sedan kom vi till hallen och där var Hälen och mina söta katter(peewees) gud vad jag har saknat er tjejer men det var roligt att få se prog efter alla dessa månader.

Imorgon är det äntligen dax att få träffa EAGLES och COACHES. Längtar sååååå. Innan jag går tillbaka till mitt ostädade rum så hittade jag den här i Stammas blogg och tyckte att den var så pas rolig att jag valde att dela med mig.. Kan kännas fel attt garva åt stackas pojk men så OND är jag :P

 


Jetlag?

Kan fan inte sova, blev inge mysigt sovsällskap idag inte. Var tvungen att hålla grabben borta nu när jag har ögon inflammation, jag tycker inte det är så trevlig men irriterade ögon(och gegga)USCH.
Klockan är snart 05.00 och jag kan fortfarande inte sova är inte ett dugg trött men hoppas att det kommer snart för enligt min tid(alltså Chilensk tid) är den snart 01.00 där borta. Det är bara 4 timmars skillnad men mycket är det ändå, får hoppas att det snart går över. Inge mer jetlag porfavor..

Imorgon ska jag träffa mina kära vänninor som jag har saknat så himla mycket och jag hade lovat dom att om inte på onsdag så skulle vi ses på torsdag. Håller tummarna att ögon inflammationen är borta då och klia, ja det göra, det kliar som fan i ögat just nu men hoppas att det blir bättre :)
Ska även får träffa Hälen och mina underbara katter(min peewees)som jag hade saknat så. Spännande att äntligen få se DM prog.

Ska hoppa in i min varma säng och får se om jag somnat till snart. Får nog ta och ha tv på och somna till en film kanske :D

Buenas noches


En lugn natt

Idag var det nog första natten där jag sov utan att ha vaknat av en stark skalv. I Chile var kände man av de typ hela tiden, skalv hit och skalv dit, dag som natt, kraftig eller mindre kraftig men alltid något under natten. Somnade så skönt inatt och behövde inte tänka på att ha skorna eller kläder så nära sängen som möjligt och kunde helt enkelt slappna av :)
Kan bara tänka mig hur många efter skalv jag har missat nu under dom få dagarna jag har varit borta. Veronica du får hålla koll :)
Kom hem igår och har inte ens varit ute idag men måste erkänna att jag redan saknar värmen.. men snart är det US and A som gället. Yaaay.


Guess who is back?

Jo, the bitch is back :)

Nu är jag äntligen hemma i Sverige och det känns jätte skönt men fy bubblan vad kallt det är. Brrr... 
Att få sova i sin säng är nog fan det bästa men idag vaknade jag av att jag hade svårt att andas och svårt att öppna ögonen. VF? Jo, jag åkte på en förkyldning och har ögon inflammation, kul va. NOT :/
Idag skulle jag träffa min underbara vänner men så lär det nog inte bli, vill ju inte vara ute när man har ögonflammation och all gegga som kommer ut ur ögonen. Det är INTE fräscht. Men förhoppningvis är ögon inflammatonen över imorgon eller på fredag. Det lär nog inte heller bli nån mys kväll idag grabben, que fome :/

Later


Fuerza Chile

Det ar sa har det ser ut har i Chile nu efter jordbavningen.
Det gor ont i hjartat nar jag kollar pa nyheterna, hor och se hur forstort visa delar av Chile ar nu efter jordbavningen/tsumanin.
Jag hade turen som klarade mig, vi har tak over huvuudet och alla mina slaktingar har i Chile mar bra. Just nu har Concepcion fatt en tsunami varning igen, nar ska detta ta slut?
Just nu vill jag bara hem till Sverige, traffa min familj och mina nara och kara.. FUERZA CHILE.








RSS 2.0