Lane moje

Lane moje, lane moje, lane moje..

Minns det än idag.. Så som vi lyssnade sönder denna låt med grabbarna i brb. Japp, det var de goda tiderna då jag typ bodde i Brandbergen. Då hänge man med jugge ligan haah nej men med dom härliga grabbarna.
När jag hör den här låter så får de mig att tänka tillbaka.. roliga saker som hände, så mycket som jag skrattade och ja, det var helt enkelt en bra tid då i brb. Tro det eller ej :)
Får inte glömma bort att det var då Espozito kom in i bilden, det var mitt nya namn som grabbarna kom på och om de stavas med S eller Z minns jag inte. Men kul var de iallafall.

Lyssna och njut



My mama

MY MAMA DIDN'T RAISE NO FOOL


                                                ♥
 


Det gör ooont

DÅ var det torsdag och denna torsdag är inte så omtyckt eftersom jag slutar 16.45 om inte tidigare sen har vi möte på jobbet så lär komma hem efter 20.00 tiden ikväll.
Kul att man vaknar med att man har ont i huvudet, halsen, magen och hela kroppen. VIll inte bli sjuk, känns som jag har varit det rätt mycket på sistonde. Så en dag till på jobbet för det klarar jag av men sen när det är helg får jag har hur ont som helst i kroppen men inte just nu. OKEJ?!
Nu måste jag iväg till jobbet, hoppas bara att denna dag rullar på så att den inte känns så låååång.

Bless


Samtal, gastroskopi och smärta

Jag väntade på ett telefon samtal hela långa dagen igår.. Varje gång de ringde så var det någon annan. FAN.
Men idag ni, då fick jag äntligen det efter längtande samtalet. Dr N ringde för att informera mig om hur blodprovet såg ut och ja ni, han hittade inget där så nu ska jag vidare till en annan läkare och få uppleva GASTROSKOPI IGEN. Men denna gång ska jag fan sövas, tänker inte ligga där helt panikslagen när de för in slangen via munnen och ända ner till magsäcken, magstrupen och tolvfingertarmen. Kan fortfarande inte förstår att jag bara fick lokalbedövning sist jag gjorde en undersökning och det var så inte OK. PANIK!
Sist hittade dom ett bråck och nästa gång får vi se ifall dom hittar annat. Vem vet vad som har skett under ett år typ men det får vi se när jag väl är där. Jag nöjer mig med bråcket för bara det är jobbigt nog. BLÄ.

Magsmärta idag igen. Det är så inte OKEJ att ha så pass ont att det nästan fick mig att skrika och nej, ja skrek inte eftersom ja var på jobbet då det hände. Smärtan kommer och går, vad gör man åt smärtan igentligen. Vill inte ta några värk tabletter för det kan göra så att allt blir värre och det vill jag inte.
Jag får helt enkelt vänta tills nästa läkartid.. Ge mig datum, tid och plats. PRONTO :)

NU försöka sova lite för imorgon kommer det att bli en låååång dag på jobbet. Natti natti..


DOS en UNO

Denna mysiga grovstickade huva med snood hittade jag på Lindex här om dagen och blev så kär. Grå eller svart.. Ja, det blev en svart så klart och se inte så överaskad ut för BLACK is my color :)
Den här fina halsduk/huva fick iallafall följa med mig hem.. DOS en UNO.

Lindex Shop Online - Snood med huva


Pizza utan ost

NU smaka på Veros & Co hemmagjorda pizza.. Det gjorde typ en del utan ost vilket jag gillar. Pizza utan ost är inte lika gott som pizza MED ost men jag är van och äter det jag får. 
Thanks girls, pizza without cheese it's all i need tonight :)

Ni får INTE missa dokumentären som börjar i vilken minut som helst, så byt kannal till 3:an för att se på Kvinnors hemliga liv. Det här avsnittet är något som jag iallafall måste se..


Blood calls you

Emilia la upp en dokumentär på face som heter Blood calls you(klicka där så kmr ni till sidan).

Det hemska är att det här händer verkligen många kvinnor och vissa väljer att stanna kvar + ge flera chanser medans det finns andra som väljer att få slut på det hela. Ingen kvinna eller man ska behöva bli behandlad så här, att bli utsatt för fyskisk och psyskisk våld är FAN INTE OKEJ. INTE i min värld iallafall. Vet inte hur ni tänkter kring detta men så här tycker jag.


Mycket just nu men livet är fortfarande toppen

Jag har så mycket i huvudet just nu att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen men måste säga att mitt liv är fortfarandet toppen. Oavsätt hur mycket det än må vara så rullar allt på och det gillar jag.
Man måste passa på att njuta av det när det ändå är så här bra liksom.. Visst? :)




Family Guy

Se vad jag hittade Janina.. En mycket längre version av "The bird is the word" på P. Griffin :)




Läkarbesök - CHECK!

Första läkarbesöket - CHECK √
Först nya BRA läkare(finns inte många som är bra)- CHECK √
Första venprovet - CHECK √

Är så glad att jag äntligen bytt husläkare, för den förra var fan inge bra och den nya kändes hur bra som helst. När jag väl fick träffa den nya husläkarn så tyckte jag att jag sett han förut men kunde inte riktigt sätta fingret på vart jag sett honom. Det tog en stund innan han berättade att han har en son. JAPP, där satt den. Jag har nämligen haft hans son när jag jobbade i skogås och det var nått år sen. HAHA. Nog om det så att jag kan fortsätta skriva det som jag tänkt skriva. Jag har iaf nog aldrig varit så nöjd efter ett läkar besök och det här känns fan bra. Nu är det bara att vänta tills nästa vecka då jag får veta vad blodprovet visade.

Nu, ska jag ta en snabb siesta innan campet :)




Tony Dize

Tony Dize, vilken duktigt grabb. You just have to love his music, especially this one..



Snart dra iväg till jobbet men först ladda med lite te och honung.. Tagga till inför campet, dia numero DOS.


Peter is here

Ännu en lång tråkigt dag hemma och jag är så glad att jag får återvända till jobbet imorgon. Man blir nästan tokig av att vara hemma sängsliggandes i två dygn. Men nu har jag iallafall bytt husläkare och fått tid nästa vecka, då gäller det att hålla tummarna. Hoppas verkligen att det går bra.
Men nog om det, idag är det torsdag och gissa vem som är här i SWEDEN, vår Cheergud Peter och jag bara längtar till träningen ikväll. Som tur är mår jag bättre än igår så nu är det bara att köra.
Har laddat med havregryns gröt m. lingonsylt till frukost och till lunch ugnsbakad fylld zucchini m ris och sallad.

Have no fear, Peter is here!
Sorry Karolina, var bara tvungen att sno det du skrev på FB. HAHA.



Nu är alla 33 gruvarbetarna äntligen fria

Efter 69 långa och hemska dagar under jorden så är gruvarbetarna äntligen fria. Muy orgullosa de ser chilena :)

Ni måste läsa och se det här på aftonbladet - Äntligen fria


Gruvarbetarna i Chile

Såg att Stefan la upp denna länk om gruvarbetarna i Chile. Dom sänder det live på SVT och hur bra är inte det :)
Själv har man följt de hela dagen, finns inte så mycket att göra när man är hemma ifrån jobbet.
 
- Följ räddningsarbetet av de inständgda gruvarbetarna i San-José gruvan i Chile.
(OBS OTEXTAT)
Nu är det inte många kvar hörrni..


Byt till 3:an

Tittar ni på samma tv-program som jag gör just nu om inte så byt genast till 3:an där ser ni Kvinnors hemliga liv.

Det här är första avsnittet och det handlar om överviktiga kvinnor, lite kortfattat: Om några amerikanska kvinnor som gått från extrem övervikt till att helt byta livsstil och komma i toppform. En av kvinnorna driver nu ett framgångsrikt gym medan en annan är professionell burleskdansös och pinuppa. Möt annorlunda kvinnor som tänjer gränser, provocerar eller inspirerar.

Att bli så där stor är min största rädsla och jag hoppas att jag aldrig blir så där stor. Jag har iförsig varit stor, det var en gång i tiden och jag vägrar se ut så där igen. NEJ TACK.
Jag som verkligen älskar mat måste börja tänka på vad jag äter, fast det gör jag redan iförsig. Sen är jag igång hela tiden eftersom jag håller på med cheerleading och nu har man börjat träna på gym. Det är fan hur nice som helst och jag förstår inte vad som har hindrat mig från att tränat på gym tidigare. Eller jo jag vet, att träna cheer tisd-sönd varje vecka så fanns det inte så mycket fritid kände jag då. Men det är klart att det finns tid, man får se till att anstränga sig lite och nu har jag måndagar, onsdagar innan cheer träningen, fredagar och helgen att välja på. Så TID för gym finns det ju alltid mina vänner :)

Bananen och ingefära drickan mot väntar(usch).. Det sägs att ingefära ska vara bra när man har ont i halsen. Får se ifall det hjälper.


Helg plus lite besök

ÄNTLIGEN HELG, ÄNTLIGEN.

Känns som de var igår det var måndag och nu är det helt plötsligt fredag. HUR NICE ÄR INTE DET :)
Skönt att ha öppning idag och sluta tidigt, me like it. Hade igentligen tänkt åka in till stan idag med så blev det inte eftersom jag bestämde mig för att tvätta istället plus att jag får besök när som.
Min kära syster Janina kommer hit idag och det ska bli hur mysigt som helst att få umgås lite med henne. När man bor en bit ifrån varandra är det svårt att hänga med allt och då får man passa på att ställa hur många frågor som helst.
Nej nu tillbaka till det jag höll på med plus lite Family Guy :)


Trött och aj aj

Det är onsdag idag vilket betyder att det blev en tidig dag eftersom jag har öppning då på jobbet. Vid 4.30 var jag så trött eftersom jag knappt kunde somna inatt och när klockan väl ringde så stängde jag av och sov i 20 min till. Hur jäkla skönt som helst.
Efter jobbet var det bara att åka raka vägen hem för att ta en power nap innan träningen och ja ni, det blev ingen lång nap eftersom jag hade världen magvärk. Blää. Vad är det som pågår i min magen igentligen? Hmm.. man börjar ju undra eftersom läkarna säger att jag är helt FRISK och prover inte visar något. 
Efter min mega korta nap var det bara att stanna hemma från träningen. Vilket inte alls var roligt, jag som var super taggad att få träffa laget igen. Men får vänta tills på söndag..

Så idag har jag alltså spenderat hela e.m hemma, legat i sängen i fosterställning och bara hoppats på att smärtan ska gå över plus den där illamående känslan som brukar dyka upp ibland. USCH OCH DUBBEL USCH.
Har lovat mig själv att jag måste boka läkartid imorgon och ta tag i det här. För jag är typiskt en sån person som inte gillar läkaren eller inte litar på dom rättare sagt, plus att jag aldrig tar min hälsa på allvar vilket inte är så bra. MEN NU hoppas jag verkligen att jag hittar en bra läkare som tar mig på allvar.. Det vore ju något :)
SÄNGEN KALLA MINA VÄNNER.. Natti natti.



Kisse misse

Hörrni.. min kollega berättade nyss att hon har fått en ny familjemedlem, en hårig lite grej och jag dog så fort jag såg bilden. Jag har lite svårt med pälsdjur men det är för att jag är allergisk och undviker helst att klappa och sånt där. HAH. Men nog om mig för det här inlägger handlar om lilla kissen, så nu langar jag upp en bild på katten så får ni se själva att jag inte överdriver. Eller ah, vad vet jag om katter igentligen men jag tycker den är jätte fin. Bra val där Stephanie :)




Hörrni, det vankas go middag ikväll

Jag har nog aldrig längtar så myket till helgen som denna vecka. Vet inte vad det var men var totalt lost på jobbet och inte alls så taggad. Men nu är det helg.. håller på att samlar mig, se till att jag får vila ordentligt och sen umgås med en massa fina människor. För hur underbart är det inte att umgås med nära och kära, för mig är det hur härligt som helst. Önskade bara att jag hade lite mer tid för sånt och speciellt mer tid att få träffa min kära familj.

Igår hade vi taco kväll och det var hur mysigt som helst, Men redan vid 21/22 tiden så kände jag mig hur trött som helst. Alltså börjar man bli gammal eller? Det var fan en fredag kväll och redan vid 22 tiden så ville jag typ hoppa i sängs. OFTA NILDA. Fan det här är inte OKEJ.

Idag skulle dagen börja med träning och sedan rugby match men kände mig inge bra och var tvungen att ställa in det. Jätte tråkigt, hade sett fram emot(imot?)det men får ta och kolla på grabbarnas match nästa gång. Då ni, då ska jag vara på topp. I'll be there :)
Men ikväll så är det god middag med underbara vänner och sen kanske bio. Ah, men vi får se hur det blir med den saken. Nej nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig.

Ha en trevlig lördags kväll


Grattis grattis!

Var inne på Mellans blogg och vad bara tvungen att göra något liknande fast lägga upp en annan bild.

Så här kommer det.. Grattis underbara och bästa Karolina på sin 29-års dag idag, Hipp hipp hurra hurra hurra :)




Hej hej

Det är äntligen fredag.
Är trött.
Ska iväg till jobbet nu.
Vill så gärna ligga kvar men icke.

Hej hej


RSS 2.0