LUNES

Helgen typ bara flög förbi kändes det som men imorgon är det tisdag och då är det 3-4 dagar kvar tills helgen. TOPPEN.

Idag var man tillbaka på jobbet och då var det bara att tuta och köra. Måndagar är nog inte min favvo dag eftersom jag jobbar 9-17.30 och jag är inte så förtjust att jobba så sent. HAH. Men men, det är så det är just nu och det är väl bara att gilla läget.
Efter jobbet var det bara att åka raka vägen till gymmet för ett härligt pass. Efter det var jag så trött att jag bara vill hem. Väl hemma så väntade en god middag, fyllda ugnsbakade zucchini med ris och det var hur gott som helst. Nu ska jag fixa en stor kopp riktigt varmt te med vanilj sojamjölk och hoppa in i sängen för att bli lite varm.

Buenas :)


Har detta hänt dig någon gång?

Har du lätt för att sova typ på bussar, tåg osv?

Jag har iallafall inga problem med att somna om det nu är bussen eller tåget. Jag kan typ sova överallt, eller a nu kanske jag överdrev lite men nästa då. Är jag trött så är det bara att jag blundar lite lätt och sen vaknar jag när det börjar närma sig dit jag nu ska. Skulle jag nu vara lite berusad så tror jag att jag hinner vakna lagom tills det är dags för mig att kliva av. Men eftersom det är typ en gång om året jag blir berusad så kan jag inte säga så mycket. Men tänk dom personerna som är typ APfulla och ska åka hem, säg typ efter personal festen.. 
Sätter sig på nattbussen vid 2 tiden på natten och när den personen väl vaknar upp, gnugar ögonen lite för att se vart hon/han är så är det hur ljust som helst ute. Hmm.. personen undrar nog vart fan hon/han är och inte vet jag men den kanske tar fram mobilen och ser hur mycket klockan är. Det ända jag ser i den här personens ögon är PANIK(var inte där men kan tänka mig att det var så) och frågan är då hur full hon/han är eller har person börjat nyktrat till? A inte vet jag, men när person väl insett att hon/han spenderat flera timmar i samma buss så var det nog bara att tänka snabbt eftersom "det" skulle jobba dagen efter runt 11 tiden i stan typ.
"Det" åkte vid 2 tiden och kom hem runt 7 imorse.. Kan ni tänka er, har det någon gång hänt er att ni har somnat och har suttit i samma buss eller tåg i flera timmar innan man har vaknat till helt PANIK SLAGEN och undrat vart fan man har hamnat. JA, NEJ? Va ärlig. HAHA

Det här är nog det roligaste den här personen gjort de här året må jag säga och fan vad jag har skrattat. Så när "det" kom hem kl 7 imorse var det bara att hoppa in i duschen och dra till jobbet. KUL DAG eller ;)
Stackare..




En kväll med tjejerna!

Nu har det gått tre LÅNGA dagar som jag har varit sjuk och endast spenderat min tid hos mig. USCH. Jag har syndat de tre dagarna med lite godis och cola zero. Det har jag gjort bara för att jag har varit sjuk och tyckt synd om mig själv. HAH.
Idag blev det ett spinningspass som var hur galet som helst, kvinnan var helt galen och sånt gillar ju jag. Snacka om att hon körde hårt med oss, men jag klagar inte för det var så värt det. Men fan om jag blir ännu sjukare. ORKAR INTE.

Nej nu är det snart dags att dra hem till Hämäläinen för lite middag, girl talk och bara umgås helt enkelt. Mysigt va. Det lär nog inte blir thai för min del utan sushi så som det ser ut just nu. A men vi får se, nu på med kläderna och sen iväg mot handen.

Chaooo :)


Mueve la cabeza, danza kuduro




Frukost på sängen

Det är inte varje dag man hinner och kan äta frukost på sängen. Lite havregryns gröt och några plättar med sylt till frulle var ju inte illa. Hittade nämligen ett nytt pannkaks smet igår ikväll och var bara tvungen att testa, helt mjölk och ägg fritt. Hur bra är inte det för mig liksom, gillas gillas.
Medans jag låg i sängen och fick i mig frukosten passade jag även på att titta på ett avsnitt av True Blood. Hur jävla bra är inte den serien alltså, har verkligen fastnat för den men vill ha fler nya avsnitt. Need some more TB :)
Nu iväg till jobbet och hoppas hoppas verkligen att jag slipper stänga idag så jag sliper all stress när jag kommer hem sen.


Gaga

When life gives you a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and you guys Just Dance!





Plättar till frulle

Japp, då var de morgon igen och jag mår lite bättre som tur är. Det gillas.
Vaknade vid 5 tiden och jag som börjar sent idag, så typisk men fick ligga kvar en timma och sen efter de var det bara att fixa frulle. Gissa då vad det blev till frulle, PLÄTTAR med sylt.
Så duktig var jag som orkade fixa det, visste inte om det skulle bli pannkakor eller plättar men plättar blev det.. Vet inte om det stämmer men jag tycker iallafall att det går snabbare med plättar :)
När jag var klar med plättarna var det bara att hoppa in i duschen och efter duschen fick jag njuta av frullen. MUMS vad gott!
Nu bara fixa det sista och sen är det bara att kila iväg till jobbet.


Måste bli frisk..

Måste bli frisk och det är NUUUU..

Mådde så pass dåligt idag och trodde att jag skulle kräkas. De var nämligen under samligen med barnen då jag började känna mig lite illamående. Samtidigt som vi sjöng tillsammans så kändes det allt värre och visste inte vad jag skulle ta mig till. Skulle jag säga till min kollega att jag behövde gå ifrån eller skulle jag bara bita ihop och vänta tills det skulle gå över. Aa, jag stannade kvar och hoppades på att de skulle gå över. Men inte fan fick jag den känslan, utan för varje gång vi sjöng något annat så kändes som att det var påväg upp. Jag kunde nästan se det framför mig och det var fan ingen vacker syn. Men som tur var gick de över efter samligen och de tackar jag för. Efter lunchen var det raka vägen in till vilan och se till att barnen skulle sömna, sen dirr till personalrummet för lite rast. Fick i mig lite te och försökte vila lite för att få bort den otäcka känslar av illamående och ont i kroppen. Orkar inte var sjuk längre, det är bara några dagar kvar att jobba denna vecka sen kan jag vara sjuk över helgen men inte när man måste jobba. Just nu är det många som är sjuka och då måste jag jobba. I'm a fighter, OKEY :)

Nu kanske lite True blood om inte ännu mer sömn.


What's up?

Talk to me.. que pasa?

Jag fattar inte vad fan jag håller på med och nu pratar jag alltså om sömnen. Efter Usa har sömnen inte varit sig lik, vaknar kl 2-3 på nätterna och är hur pigg som helst och några timmar efter så blir jag ju såklart sömnig men va fan. Orkar inte ha det så nu när min semester är slut och är tillbaka på jobbet. Det funkar ju fan inte men tur det att man kan vila lite med barnen när de har vila.
Nu har jag iaf varit vaken sen 22 eller 23 inatt och somnade vid 2 tiden och vaknade vid 5, snacka om att vara uppe med tuppen.
Nu ska ni få höra på något som ni nog inte vill höra men skyll er själva om ni läser. Det e lite mindre trevlig för vissa och visst, det kanske är lite äckligt men aja, jag har iallafall fått i mig ett rått ägg idag. Det var ett tag sen jag åt det och fråga mig inte varför jag fick för mig att äta de nu. Kanske blev sugen(a jag vet att det låter konsigt)HAHA. Men aja, de e iallafall i magen nu :)

Nu fixa sig så att man kommer iväg till jobbet.


My throat hurts!

En sak jag verkligen ogillar är att ha ont i halsen för det är fan inge kul. Började känna av lite den dagen jag åkte ifrån Florida(eller var det kanske den dagen jag kom hem?)a men hur som helst så har jag haft ont till och från nu de senaste dagarna. Idag känns de nog extra mycket och det gillar jag inte. Mycket te och halstabletter får de blir för min del.
Min tanke var att jag skulle iväg och pumpa lite efter jobbet men så blev det inte, får hoppas att det är lite bättre imorgon så att jag kan vara med på vanliga träningen :)





Besos mojados

No tan mojado porfa, okej ;)
HAHAH




Hoffmaestro

Japp, ikväll ska Hoffmaestro vara på Grönan och gissa om de kommer var galet många där.
Jag skulle har varit där men icke, de får bli någon annan gång. Det blev lite ändrade planer för mig men visst hade det varit roligt att vara där men nu blir de inte så.
Ha så kul alla ni som ska dit ikväll :)





Vill tillbaka till drömlandet

Jag är tillbaka från drömlandet USA och det ända jag vill är att åka tilbaka dit eller till något annat varmt land. Men vem vet ifall man kanske tar en sista minuten(om det ändå vore så lätt).
På måndag börjar verkligheten igen vilket betyder att jag får träffa mina kära kollegor och alla barnen. Det kanske låter konstigt att jag säger så men, I like my job!

Mmmm, vad gott det skulle vara med några klunkar iskall cherry cola nu och de skulle inte skada ifall de var en zero. Ge mig pls.





RSS 2.0