Sol, B&J, dinner och ...

NU har man fått i sig lite middag och jag har även syndat. Men shhhh, detta är bara mellan dig och mig ;)
Kul att man ska gå på bröllop nu på lördag och jag är inte riktigt fit. DAMN IT! Skyller på USAs godsaker och annat, det är så farligt det där med socker. Hahaha.
Nog om det, andra roliga saker väntar nu och en av dom grejerna är att våga prova en klänning som jag ska ha på bröllopet. OMG, första(och sista)gången var på nyår. Wish me luck.

Solat - Check
Ben&Jerry - Såå Check
Middag - Check
Prova klänningen - ...


Gotti gott gott

Duktiga jag

Se så duktig man har varit idag och fixat lite käk som JAG KAN äta. Min dietist skulle nog bli jätte glad ifall hon såg detta. Mindre lök till nästa gång då det är inte en favorit på min kostrådgivnings lista om man säger så. Men gott blev det.
Det är inte lätt när man måste tänkt på vad man ska äta plus när det gäller kryddor, så det gäller att krydda lite lagom. De grönsaker som kan kokas BÖR kokas ordentligt. Hehe. 


NU måste jag göra mig iordning, för ikväll ska det SUPAS. Nää ra nu tog jag nog i lite men kul ska vi ha de. För mycker alkohol är ju inge bra för kroppen iallafall när det gäller mig.

NATIONAL CHAMPS 2011!!

Film nr 1


Film nr 2(då hör man Frida skrika igenom hela prog) :)


Tonfisk och barnmat!

Couscous med tonfisk är vad jag fick äta till middag. De låter kanske inte gått med I LIKE IT. Måste säga att det är så härligt att äntligen få komma tillbaka till den maten min mage och kropp behöver för att må bra. Couscous är min vän just nu plus tonfisk, sallad, vatten och cola zero eller pepsi max. HAHA. Barnmat funkar också bra och NEJ, jag visste inte att Kissie går på någon sorts barnmats diet MEN nu vet jag det. Hon använder barnmaten som en DIET och jag gör INTE DET. Så skratta inte åt mig eller bli inte äcklade ifall jag tar fram en barnmats burk eller tonfisk. AIT.

Har satt kl på 5 imorgon bitti, hoppas att jag kommer upp utan några problem. Hopppas hoppas hoppas på bra väder då eller så länge de inte regnar är de bra väder.
Näää, undra om man ska ta och försöka sova nu. We'll give it a try..

Aaah, jag dööör. Don't know what to do..
Men en sak är säker och det är att jag är så jävla LYCKLIG.Moment 4 life

Är inne på andra arbets dagen och vi får hoppas på lite fina väder här i sthlm så man kan gå ut med barnen.
Men innan det är dags att dra så blir de att lyssna på Nicki ännu en gång :)

Lööööve it!!!RSS 2.0