Buenos dias a todo



Da var man hemmaq fran Viña och nu ar jag pa besok hos min gudmor och gudfar har i Pudahuel. Har inte haft tid och blogga som ni kanske har markt men det ar nog inte ens manga som laser iaf. Hahah.. Tankte lagga upp nagra bilder :)



 
Sa har snygg sag man ut i haret nar man kom till chile, med mitt katastrof har(farg). Det var ju inte kul att ga runt sa dar har men det gick.  Jag overlevde :P


 

Har ar jag en la playa.. jag bjuder pa den :)





Ska forsoka lagga upp fler bilder och ska forsoka blogga lite oftare. Men till er hemma i Suecia sa mar jag bra och har det sjukt bra. Har ar det fint vader och varmt som bara den :)


Later


Vamos a la playa


Idag ar det en ny dag och vi hoppas pa att det ska bli lika fint och varmt som igar. For er som inte vet sa ar det lite kallare har i Viña ibland och det blaser jakligt mkt speciellt nar man borjar narma sig stranden. Ska inte klaga for snart ska jag tillbaka till Santiago dar det ar sjukt varmt och vindstill men det ar nice det med :)


Igar nar vi tog en lang promenad och det gick sjukt bra for vi gick inte vilsna denna gang. Bra va :P

Nu maste jag dra for kossan vantar pa mig, vi ska till la playa nu. Maste passa pa att sola nar man har nara till stranden, kanner mig sa jakla blek och langtar tills jag far ta bort de har jakla gipset. Men snart sa.. :)

 
Peace





Vilsna i Viña Del Mar


Hur jakla laskigt var det inte att ga vilse har i Viña, VA???

Men vi lyckades iaf ga vilse forsta dagen/kvallen har i Viña. Jag skyller pa att allt ser exakt likadant ut, alla jakla kvarter ar likadana fan. Igar kvall efter en lang promenad sa bestamde vi oss for att rora oss hem at. Da var klockan exakt 20.40 da vi borjade ga tillbaka. kl 21 var det morkt och kallt, dar gick vi i endast klanning och ingen jacka eller kofta hade vi med oss heller men men vi overlevde det iaf. Sen nar vi val gatt en valdans bra bit sa stod vi dar med barnen och undrade vart fan vi hade hamnat. Vi Fortfatte ga en bra bit till, vi gick forbi nagra stallen flera ganger utan att vi ens lagt marke till det. LOL.

Efter efter tag sa bestamde vi oss for att fraga nagon, vi lyssnade, tackade och gick den vagen som dom sa. Vi hamnade vart, jo vid STRANDEN. WHAT? Helt fel vag alltsa vi bor 7 kvarter bor ifran standen. Vi borjade genast ga tillbaka och hoppades pa att hitta ratt vag. Pa vagen hem sa kom en kvinna fram till mig och sa nagot pa spaska men forstod inte vad hon sa efter manga QUE sa fortstod jag att en kille hade forfoljt henne anda till bussen. En bit bort stod killen och kollade pa oss och radd som fan blev jag. Han ville alltsa rana kvinnan, snalla turister som vi var bestamde vi oss for att folja henne en bit till bussen. Kille gick sin vag och vi bara bad om att inte traffa pa killen pa vagen hem.

Efter att ha lamnat kvinnan sa insag vi att vi nu var pa ratt vag, glada men radda var vi.. En kvinna stod vid vagen som vi gick forbi och jag sa till kossan, hon ar sakert pa vag till "jobbet". Fin sminkad som hon var med sin kort korta kjol och nar jag sa det sa skamtade jag bara men det visade sig att hon alltsa var una prostituta sa jag hade ratt. Hahahah.. Vi kom hem efter typ 2 timmar, vilket javla skamt alltsa. Never again, nunca mas.

Det har var andra gangen jag gatt vilse har i chile, det ar inge kul nar alla skrammer upp en. Var forsiktig, ga inte runt med vaska, hall i dina saker hart for du kan bli ranad. Inte kul att komma till sitt hemland och behova ga runt o vara radd hela jakla tiden. Men jag krigar och kampar med att ga runt med vaskor iaf.. :)
Fan om nagon jakla chileno ranar mig. Ay ay ay sager jag bara.. Haha

Nu ska jag upp till kossan som har sakert somnat med barnen.

Ska forsoka lagga upp nagra pics men vi far se nar det blir, imorgon hoppas vi pa lika fint oxh varmt vader som det var i onsdags. Men vi far se :)


Peace


Hablas Español?




Veronicas kalas var helt okej. En kille fragade mig om jag pratade spanska, han sa alltsa: HABLAS ESPAÑOL?
Dar stod jag och kollade pa honom som om jag inte forstod vad han sa men sen skrattade jag bara. Sen sa jag att jag kunde prata spanska och han bara skattade :)

Kul att de flesta tror att man bara pratar svenska bara for att man bor i sverige.. Hahaha. vf tror dom det?

Men iaf idag ar det tisdag och gud sa fint vader det ar idag. Sjukt varmt ar det ju oxa, hela 33 grader :)
Imorn ska vi iaf till Viña och det kanske blir lite cheer dar, vem vet vi far se. Nu ska jag iaf till stan och fixa haret och Melli, jag kanske gar fran rott till blondt. Hahahah. Nej da, ska bara fixa peruken sa jag far samma farg i hela haret :)

Later







Vilken skon sommar dag

Halla dar :)

Como estan todo en suecia? Haha..

Kan borjar med att saga vad som hant.. igar nar jag kakade frulle sa kom min morbror in och sa, Nilda det ar nagon som soker dig. Mig? Borjade genast tanka pa vem det kunde vara. Nar jag val gick ut sa stod det tva pers dar och gissa vilka de var, jo min faster och kusin som jag inte traffat sen jag flyttade till Sverige alltsa for 21 ar sen. Det kandes hur overkligt som helst typ som de dar prog Forsvunnen eller vad den nu heter.. som leter efter syskon/foraldrar osv. Haha.. Svart att forklara men kul att antligen fa traffa alla slaktingar fran min fars sida :)
Min kara kusin borjade genast grata och kramade om mig hart och dar stod jag och minns inte ens vad jag tankte pa da men kul att fa se alla. Hon fragade mig genast hur det var och sen sa hon de jag har hort sen dag ett. Du ar en kopia av din far.. Jassa, no shit hehe.

Vart jag an gar sa blir man paminde hur jakla lik jag ar mig far gang pa gang.. Det stor mig inte alls utan jag blir bara glad. Har inte traffat hela Espinoza slakten men det kmr, har ju all tid i varlden sa men nervost ar det ju. Men nu bor jag alltsa hon min faster som bor typ tva kvarter ifran Veronica och Claudia sa det ar skont :)

Idag har det typ varit 30 grader och gud sa skont det har var. Har inte vart och bada/solat an men det kommer snart  och de ska bli sa skont att fa ta av gipset sen. Flera man har sagt: Ay, q le paso och Ay q dolor, q dolor.. Jah bara skattar och fortsatter ga. Helt sjuk hur pojkarna/grabbarna/mannen utomlands inte alls ar blyga, som typ idag sa gick en lite pojk forbi oss han var runt 13-15 ar och ba sa: MIJITA.. What? Vi tankte genast, vi skulle ju kuna vara hans moster, mormor eller annat. Hahaha.. Rolig pojk.
Foresten, hur ar vadret dar borta?

Idag ar det iaf Veros fodelsedag och jag ar hos dom nu och Partyt har nyss borjat. WOOOHOOO :)
Bruden blir 19 ar vilket man inte skulle kunna tro, skoja bara Verhoe. Besito prima.

Nu ar det dax for mig att dra for det har tagit mig typ hundra ar att skriva.


Chao pescado gott folk :)

Ar det reda fredag?

Ar det jag som ar lite lost idag eller vad. Jag var helt saker att det var torsdag idag men icke sa nicke. Aja men da ar det fredag gott folk vilket betyder att jag ska ivag till min faster senare som jag traffade igar kvall for andra gangen i hela mitt liv. Det var lite pirrigt men kul att se alla som typ kanner mig.

Igar gick jag runt har i kvartet och skulle halsa pa nagra och vart jag an gick sa fick jag hora: Titta la China esta aqui eller typ bara nar nagon skulle presenter mig for andra sa sa dom: De har e la China.. Jag kallas for China efter min kara far som kallades Chino for er som inte visste det :)

Idag har jag handlat lite sma saker och kopte una piña. Jag hoppas verkligen att den ar god, det far vi se senare. Ikvall ska jag iaf till en slakting och grilla.. grillfest med andra ord och gud sa roligt det ska bli. Blir hamtad runt 12 tiden en la noche och maste kolla upp vad jag ska ha pa mig sa det inte blir nan sista minuten grej. Maste tanka pa att det blir lite kyligt pa kvallarna men det ska nog ga och hitta nagot klades plagg som jag kan ha. F, vi ska typ till Nano, kan det stamma?

Nu ska jag ivag och se vad Veronique och Sanchez gor :)


Later


Framme

Hej hopp gummi ANKA:)

NU ar jag antligen framme i chile och jag overlevde hela flygresan sjalv.

Jag kan ju borja med att saga att jag har varit jatte lugn hela den har tiden, dom som har varit nervosast ar syrran F och mami. Ovanligt? NIXPIX.
Vi borjar med tisdags kvall, vilket borjade bra.. borjade med smartsamma delen, vaxning och sen skulle jag farga utvaxten och dar borjade the Big Problem. Nancy fick for sig att gora mitt har rodare och sa, vi blekar haret. Jag tankte inte klart men nar jag horde att jag skulle fa ha rodare farg sa blev jag GLA. Men det var ju inte och vara gla over visade det sig sen. Mitt har blev inte alls rott som jag hade det fran borjan utan det sa ut som ELD fan. Nojjig blev jag och fick varldens panik i borjan nar jag sag haret langst fram va for ljust.. Laskigt? Jo tack, sket pa mig nastan av radslan. Har typ 3 olika farger :/ 

I onsdags gjorde Dise och Ludde mig sallskap och vi insag att detta var varan "sista maltid" typ.. HAHA. men gott som fan var det att fa lite kak. Men var det dax for kramkalas och saga hej da for att vi inte kmr att ses pa ett halv ar :/ men det ska nog ga bra.
Jag klev pa flyget och var cool lugn, ningun problema liksom. Resan tog typ ett helt jakla dyng men eftersom jag tog aksjuktabl sablev jag genast trott.. och da menar jag TROTT. Jag  sov typ hela resan vilket var sa himla skont och slapp kanna hur jakla lang resa jag hade framfor mig. Sa har sag resan ut:
Arlanda - Frankfurt, Frankfurt - São Paulo, São Paulo - Santiago, Chile :)


I frakfurt var jag vilse men efter ett tag kom jag till ratt plats, larde ocksa kanna en jatte trevlig familj som ocksa skulle till chile och gjorde dom sallskap hela resan vilket va nice. Muchas gracias.
Detta ar till er som var pa traningen i tisdags som skamtade om mitt gips. Nar jag val skulle checka in for att aka vidare till brasilen fragade dom mig nagot om gipset pa portugisiska, efter nagra, va, what och que sa fortstod jag att dom ville veta ifall jag hade gips over hela handen/armen. Jag svarade nej, solo la mitada(bara halva). Efter det blev det en del prat om mitt gips.. 
- dom lar nog vilja undersoka ditt gips och se ifall du har smugglat in nagot har eller dom kanske tror att dom gjort ditt gips av kokain. Du vet vall att de finns folk som har gjort de forut och torskat. Hahaha..  men klarade mig hela vagen till chile som tur var ;)

Nu ar jag iaf framme i chile och hur jakla varmt har det inte varit, men man ska inte klaga. Det kanns sa overkligt men ar jatte gla over att fa vara har med hela min stora slakt. Har varit ì stan och checka laget lite, gick runt och kollade med nagra harsalonger om dom kunde hjalpa mig med mitt kaos har farg. Fick  ett SI och ska tillbx nogon dag denna vecka :)


Nog om detta for nu maste jag forsoka sova.

Hasta mañana baby :P

Sjukan

NU är man äntligen hemma från sjukan, hurra hurra.

Jag fick iaf ett nytt och finare gips, den jag har nu är så mkt lättare än den andra vilket är så skönt.
Det gick rätt så bra där bort men lite segt, jo tack. Hade tid 11 fick träffa läkaren vid 11.55, jag kom in och fick sitta i inte ens 1 min innan det var dax att gå och lägga på nytt gips. När jag väl kom dit försökte sköterskan att få loss min gips vilket gick helt ok men gjorde väldans ont. Den satt åt riktigt ordentligt men efter lite ryckandet och lite annat så fick han äntligen loss det. Han var tvungen att ta fram en "såg" för att lossa gipset lite.. Det är alltså ingen vanlig såg men rädd som fan blev jag och tänkte jag vill inte förlora ngt finger och var tvungen att fråga sköterskan vad det där läskiga var. Hahah. Sen var det lugnt efter att han förklarat och visat på sin hand att den inte sågar av ngt utan bara blir varm. Kände mig som ett litet barn igen när han visade mig att detta inte var ngt farligt. Hehe men men. Gipset var bort och nytt skulle sättas på, inte kul. Jag passade på att klia lite på handen där gipset ska vara sen var det dax för nytt. Handen ska vara kupa vilket min var men tydligen så räckte inte det utan dom var tvungna att fixa den ännu mer så att den skulle vara ännu mer kupad. Låter lite konstigt, men visst kan man säga så. Aja ni får helt enkelt förstå :)
REN SMÄRTA VAR DET NÄR DOM TRYCKTE O FIXA, men snyggt blev det. Det tog inte slut där utan sen var det dax att gå ner till röntgen och sen fick jag äntligen träffa läkaren igen och han godkände röntgen bilderna vilket var tur det för bråttom hem hade jag.

Nu är jag äntligen hemma och har städat, vattnat blommorna och nu är det dax att åka till cats ista träning :/


Later


Uppe med tuppen!

Idag är TISDAG vilket betyder att jag åker imorn. JIPPPIII.

Min natt har varit så där.. Jag gick och la mig med smärta i handen, vaknade flera gånger under natten av att jag hade ont och nu när jag ska iväg till sjukan så göra det ännu ondare. När ska det sluta göra ont är min fråga?
Aja, måste iväg nu så att jag kommer i tid till sjukan :)


Wish me luck!




Packat, smärta i handen och behöver sömn

Hur jäkla svårt ska det vara att packa inför en resa? Kan någon tala om detta för mig..
Jag vill ju inte ta med saker i onödan vilket jag lär nog göra iaf för man vill ju inte ha övervikt på hemresan liksom. Ena bagaget väger typ 21kg och imorn får vi veta hur mycket de andra bagaget väger. Spännande :)
Har packat i år och dar känns det som om jag blir aldrig klar, handen dultar som bara den må jag säga. Svullen, ONT? Japp, det värker som bara den och jag längtar tills imorn då handen ska undersökas. Vilket påminner mig om att jag behöver lite sömn innan det är dax för sjukan. 
Nu väntar sängen på mig och kuddarna är fint placerade så att jag kan ha handen liggandes högt över hjärtat.

Go natt..

Nildita goes what?

Hur fasiken funkar detta och hur ska jag börja? Hmm..
Det här är så inte min grej men får lov att göra mitt bästa. Nu är det så här va att jag har lovat mina kära fans här hemma i Sveariket att blogga under min resa vilket jag kommer att göra. Man måste hålla vad man lovat, visst är det så man säger? Det här är inget seriöst så för dom stackarna som läser min blogg får ta och skylla sig själva. Så våga inte klaga eller ngt för jag har inte tvingat er att läsa, OKEY BITCHES. MOUHAHAHAH
Nå väl, nog om det och nu går vi vidare till..
 
Nildita goes what? Jo LOCA är det rätta ordet. För er som inte vet så ska jag åka iväg till mitt kära hemland CHILE och vet ni va mer, jo jag åker alldeles ensam. Japp ni läste rätt, ensam var ordet men hur jäkla läskigt är inte det liksom. Det här blir min första gång jag återvänder dit och lär nog inte bli den sista.
Idag är det 2 dagar kvar tills jag åker, är hemma nu och har packar lite men inte allt. Det går lite halv segt med bara en fungerande hand men får göra mitt bästa helt enkelt. Har pratat med min kära syster yster F och hon är så nervös över att jag ska åka, vilket kom fram i vårat samtal idag. Porque nerviosa? I don't know. Det är väll ändå jag som ska vara nervös och inte hon, visst? Vi pratade iaf en del och sen sa hon en rolig grej(utan att hon ens tänkte på de): Du vet väll att när du tar ut pengar i chile så är det pesos du får ut och inte kr. Åååå herre vad jag skrattade inombords och var bara tvungen att säga: Tror du att jag inte visste om detta. Som om jag aldrig rest utomlands förut och aldrig använt mitt bankomatkort, VA va. Sen insåg hon att hon visst var nervös. Hahaha. Du kan vara så rolig ibland syrra, kärlek till dig <3
Nu är det dax för lite mys med popcorn och cola, senare är det bara att fortsätta med packningen.


Later


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0