Dax för AI


Hur kommer det sig att jag ligger så långt efter när det gäller AI. Vad är det som händer, för det här är inte alls likt mig. HAHA. Men nu ska jag ta mig tiden och titta på de avsnitten som jag har missat. Så får vi se hur många avsnitt jag hinner se idag :)




S-tälje


Nästa S-tälje Centrum..

Åkte direkt hit efter träningen och det var så jävla typiskt att tåg jäveln skulle vara försenat då. Så ja, jag missade bussen som skulle ta mig till Hovsjö. Kul, verkligen jätte roligt. Nästa buss skulle alltså komma runt 23.01 och då gjorde jag det jag alltid brukade göra de gångerna jag missade bussen när jag bodde här.. Jo jag promenarade hela vägen hem till min kära mami. Hade glömt bort hur jobbig den här vägen upp hit var men jag gjorde det valet att gå hela vägen så då var det bara att bita ihop :)

Att vara ifrån min familj är fan jobbigt ibland. Jag träffar syrrans barn och systrarna/mami väldigt sällan nu förtiden och allt är för att jag inte har tid. Jag har alltså inte mycket fritid alls om man säger så, för om det inte är jobb så är det träning om det inte är det så är det annat. Det gör det lite extra jobbigt att dom bor så jävla långt bort, hade dom bara bott lite närmre så hade jag nog varit och hälsa på lite oftare. Men just nu är det inte så. Sorry, men så är det.
Nu när jag ändå är här funderar jag på om jag ska följa med min lil sis till skolan imorn och se hur det går för henne.. Men måste nog fråga henne och få ett OK. För vem vet, hon kanske tycker det är pinsamt att ta med store syrran till skolan liksom. Eller nåt.. Hahah.

Nog om det.. Idag har jag varit utan min mobil vilken var hur jäkla skönt som helst. Borde nog göra det fler gånger, men vi får se ;)
Nu ska jag försöka sova lite innan det är dax att gå upp och göra sig i ordning till skolan(Jennifers skola). Vi får se vad jag får för svar när jag frågar henne imorgon bitti om jag får följa med eller inte :)

Buenas noche

Skit bra


Vad var det som hände igår kväll igentligen? I thing I went too far.. Or did I? Hahah
Jag mådde och mår fortfarande skit bra :)


Nildita


Titta vad jag hittade bland alla mina old pics.. Den här har Melissa ritat under nån träning för länge sen och det ska alltså föreställa mig. Hon tycker väl jag ser ut så här eller att jag typ liknar Pocahontas elle nåt. Inte för att jag går runt och bär på dom kläderna som Pocahontas har eller typ går runt med fjädern på huvudet :) HAHA


Va tycker ni, liknar vi eller? ;P


Vilken seg dag


Igår var nog en av dom segaste kvällarna ever säger vi :P
Det känns som att jag har sovit bort dagarna men ändå inte. Just måndagar ska ju vara min VILO dag och då passar jag alltid på att chilla. Jag var ute på långpromenad med min granne i det fina vädret och hur jäkla skönt var inte det :)
Senare gjorde V mig sällskap och passade på att vaxa bena(att vaxa är nog det bäst som finns)i like the pain. HAHAH.. nerra. Varje gång V är på besök hos mig(mitt rum)så har vi alltid lika roligt. Att vi alltid kommer på sjuka saker att säga, hon garvar nog åt allt jag säger vilket är jätte roligt. SÅ ROLIG ÄR JAG LIKSOM.
Senare var det dax att åka till jordbro och denna gång skulle jag ta med hans grejer som jag köpte i Chile(med mitt minne så glömmer man saker lätt). På vägen dit träffade jag på mina amigas Melissa, Mikaela, Mindy och Cleo som hade varit på bio. Alltid lika trevlig att träffa på dom :)
 
När jag väl var framme hemma hos honom langade jag fram det jag tog med mig från Chile och gissa om han vart glad. Oh yes, han var så gla så, Hehe. Hoppas Colo-Colo camiseta passade loco :)
Dom två redbull jag drack igår hjälpte mig inte alls.. var så jäkla trött att jag somnade till typ två gånger när vi låg där och kollade på tv. När jag väl kom till sängen så somnade jag på en gång men vaknade flera gånger under natten, så typiskt.. 

Men men, snart är det dax att åka iväg och träna med mina katter, Fabest, Eagles och jag bara längtar. I söndag gick allt sjukt bra och hoppas att alla har samma energi idag med. Ses snart kids :)


Sms


Igår skickade min vännina ett sms till mig...

Helena: Köpte en grej till dig. Kunde inte låt bli :)
Förändrar inte att du e ledsen för usa men kanske blir glad för en liten stund ♥

Fick en påse som innehöll en massa röda goda godisar. Muums. Tack kompis :)


-


Va är det för fel om man väljer att kolla på South Park och inte annat min vän. Que pasa? Problema? HAHA
Som sagt, det är inget fel på oss Contreras, vi mår alldelse utmärkt. Some of us just like South Park ;)

En till grej, dagen träning gick ju hur bra som helst och jag får inte glömma bort Fabestos träning. Hela dagen har varit super idag. VI behövde verkligen detta, en lugn och super bra träning :)

Eagles ♥


I'm still here


Nu är vi inne på dag 4 om inte 5. Tittar runt omkring mig just nu och är där jag inte borde vara vilket är hemma i Sverige. DAMN IT. Hajjar ni att vi inte kom iväg och det här suger verkligen, BLÄÄ. HUr jävla nice hade det inte varit att va i staterna nu och bara njuta av solen, människorna och tävlingen. Men icke. Imorgon måste jag ringa till jobbet och meddela att USA resan blev inställt och att jag är FUCKING HEMMA. Pls kill me.

Men men.. här om dagen var jag/vi på restaurang och åt god mat. Det behövdes verkligen känner jag, att bara göra något roligt och tänka på annat och att bara umgås med de bästa. Hur jäkla mycket åt jag igentligen? Sushi är ju så gott så jag skyller på det. HAHA. Senare blev det nattbio och gissa vilken film det blev. En galen natt :) Har nog inte sett en sån rolig film på typ länge, man skrattade verkligen igenom hela filmen. SÅ sjukt bra :) You just have to see it..

 


Det blev inte av.


Nu är jag hemma och inte där jag trodde att jag skulle ha varit, vilket var USA. Vaknade för en stund och jag hade verkligen hoppats på att detta skulle vara en mardröm men så är det inte. Tyvärr. Att vi krigade så som vi gjorde från dag 1(i onsdags) till dag 2(torsdags)har nog någon aldrig gjort.

I onsdags morse när vi väl var påväg in till Arlanda hoppades vi verkligen på att vårat flyg inte skulle vara inställt. När vi hade kommit halvvägs så fick K ett sms om att vårat flyg hade blivit inställt. KUL, verkligen. Det var inte det vi ville höra men så var det med den saken. Istället för att vända om så åkte vi in iaf och mötte resten av laget. Där började det hela. Vi kunde inte ge upp utan började kriga som bara den för att få tag på biljetter som kunde ta oss till Orlando. Att försöka byta bolag gick inte alls så bra, SAS hade ett tomt flyg(rätt mig om jag har fel)men dom ville ha 26(fucking)000kr st för en enkelt biljett. ÄR DETTA ETT SKÄMT ELLER? NEJ, det var inget skämt.

Natten mellan onsdag och torsdag övernattade vi på Arlanda. Under kvällen/natten försökte vi gång på gång men lyckades inte. Alla gick och la sig medans jag var vaken hela natten. Kunde verkligen inte somna, jag var för stressad. Kl 3 var vi(laget)uppe och hoppades på att de skulle gå bättre. Vi var först i kön och fick våra stand by biljetter men när vi väl var i gaten så gick det inge bra. Is this fucking over?

När jag väl kom hem den dagen så fick man ett sms, vi hade fixat nya biljetter men avbokades senare under dagen. Why o why? Mitt hjärta är krossat ännu en gång. Vi gav aldrig upp och vi som lag gjorde verkligen allt vi kunde ♥
Vad var det som hände igentligen? Laget som skulle representera Sverigen i VM kom aldrig fram till USA, vi kom inte längre än till Arn. WTF. HELVETES JÄVLA FITTA SÄGER JAG BARA(ursäkta ordspråket men kunde inte hålla mig).

My heart is fucking broken right now...


Askmoln, vart då?


Kompis, vad är det som händer igentligen. Det här kan ju så inte hända just nu, trodde att jordbävningen skulle ta priset och att det skulle vara årets grej. Men icke. Askmoln. Vad är det och vart då? VAAAA? Fick lite panik idag när vi hade möte innan pracs och blev påmind om jordbävningen i Chile(27/2). Man vet nada om när flygen rullar på som vanligt, nada om nada. Man blir ännu mer stressad över allt annat. Det kommer göra ont i hjärtat ifall denna resa inte blir av. Först jordbävningen och nu DETTA. WTF.
 
KOM IGEN NU DA.. Vi måste dit, så enkelt är det.

Man kanske ska ta och börja packa nu för att vara på den säkra sidan liksom :)


Ge mig kraft


Hur jävla dåligt kan man må igentligen?

Onsdag: Då började nog det hela, illamåendet, ont i magen, och kroppen. Det var bara att bita ihop och åka till jobbet. Jag valde att bara är några oliver/grönt till lunch och fasta resten av dagen. Efter jobbet åkte jag direkt in till Nacka sporthall(där vi hade VM-genrep) och allt rullade på som vanligt. Bra jobbat tjejer :)
Efter genrepet var jag helt slut, kom hem, drack lite te och vilade. Orkade inte ens med sällskap och valde att tacka nej till det.. Kul tjej, NOT.





Torsdag: Det blev inte direkt bättre, magen är desamma, illamåendet, ont i halsen och kroppen värker lite. På eftermiddan insåg jag hur jag såg ut. HELT FUCKED UP. Kul att man har gått runt så där på jobbet men vem bryr sig igentligen. Efter jobbet åkte jag hem för att vila upp mig lite innan peewees träning men innan vilan åt jag lite och blev så sjukt äcklad. Efter det kände jag att det bästa vore om jag stannade hemma och tog det lugnt. Det gjorde jag också och tog en lång sieste/vilade i ca 3 timmar. Det behövdes verkligen, men nu har halsen blivit värre och det känns inte alls bra. Orkar knappt med pollen och nu detta. What the fuck? I don't need this shit right now.. Nu ska jag igentligen ligga och sova men icke. Är trött men kan ändå inte sova, kan det bero på att jag nyser hela tiden och att näsan rinner. Nu ska jag försöka sova, ska upp om 4,5 timma för att jobba. 

Natti natti... 


Allergibesvär?


Allergibesvär - CHECK √

Idag var det en sån där jobbig dag, ögonen, halsen kliade och en rinnande näsa. Inte nog med att man fick nån timmas sömna inatt och nu detta. HELVETTE. Idag har jag verkligen varit hur seg som helst och fick ont i huvudet senare på dagen. Som tur var fick jag ont i huvudet efter jobbet..
Imorgon är det VM-genrep och hoppas verkligen att ögonen, halsen och näsan är lite bättre. Ska inte glömma bort att ta mina pills mot allergin. Det får fan bli det första jag gör imorgon bitti men nu blir det AI och sen sooooova. Får se hur mycket jag orkar se innan jag somnar till.. Någon som vill byta ögon med mig inatt. Mina är fina, irriterande röda, svullna och kliar som bara den. NÅGON som vill byta, kom igen nu ra :P

NÅGON??




Va hände?


Försökte lägga mig tidigt igår kväll/natt och tänkte att jag skulle behöva få 6 timmars sömn men icke. Vaknade av ett sms runt 04.20 och kunde inte somna om efter det. WTF. Jag är hur trött som helst i kroppen och hade behövt sova de 2 timmar som var kvar. Men så blev det inte, försökte verkligen somna om men det gick verkligen INTE. HELVETTES F***A va arg jag blir. Nu är det bara att börja fixa sig till jobbet och sen är det träning. Ska förbi tuvvis innan träningen så kanske får ta en powernap hos min vän. Men vi får se.. Hoppas, hoppas..



Äppelkaka


Här om dagen bakade Veronica en äppelkaka som är mycket godare än äppelpaj :)
Åt inte så mycket av kakan eller hon gjorde 2 st men ändå så åt jag inte så mycket som jag borde ha ätit. HAHAH.. Nu är jag iaf sugen igen och vill bara att hon tar sig i kragen och börjar baka ännu en gång, just for me. Är ju hennes favvo kusin eller? :P
Kom igen kusin, jag mår bajs och har världens migrän typ. Do it for me, pretty pls.

Ge mig äppelkaka NUUUUUUUUUU..


Fredagsmys


Äntligen fredag men fan va dagen har gott fort. Började dagen med att fasta fram till kvällen. Mådde lite dåligt igår kväll och idag men efter träningen så kände jag att jag var tvungen att få in mig något att äta. Ost/skink macka och te. Det som oroar mig mest just nu är att jag fick i mig rätt så mycket ost, vilket inte kanske var en sån bra ide men men... Nu efter att ha suttit framför datorn och lyssnat igenom olika cheer mix så tar jag en paus nu och fortsätter mixa imorgon istället. Nu blir det en sen fredagsmys med kladdkaka och filmen Step Brothers, känner att det var ett tag sen jag såg den sist och nu är det dax igen :)




När blev hon fotbolls nörd :)


Idag var jag inne och kollade syrrans blogg. Min fråga är ifall hon har blivit värsta fotbolls nörden? För går man in i hennes rum så finns det Barca grejer all over the place. När fan hände detta? Ok att morsan var fotbolls nörd när jag var barn, minns att hon knappt kunde hålla sig borta så fort hon såg en boll. Nej men tror t.o.m att hon gjorde illa knät när hon spelade fotboll med några kompis. Än idag så har hon svårt att låt bli bollen när hon ser grabbarna(barnbarnen)bolla lite med bollen. Har nog sett någon gång att hon försökt ta bollen ifrån dom HAHA, nej ra det har hon inte gjort. Syrran is a big Barca fan och tror att hon har Barca på luren också. OMG. Tror t.o.m att Messi är hennes favvo ;)
Rätta mig om jag har fel J, hahaha.

De här la hon upp på sin blogg..




Från soja mjölk till ris mjölk


Nu börjar det närma sig, idag är det bara 12 dagar kvar tills vi åker. Jippi :)

Har varit vaken sen 5.00 och inte fan kan jag somna om, mår blä och behöver verkligen vila mig nu men det verkar ju inte bli så. Jag borde kanske ta och fixa lite te innan jag somnar ingen, vilket jag hoppas händer snart :)

Föresten, är det någon annan som har smakat på rismjölk? Jag har druckit soja mjölk i några år nu vilket inte alls är så gott men det går att ha i kaffe/te och så men inte att man kan dricka det bara så där. Men nu har jag äntligen hittat RISMJÖLKEN, trodde inte alls att den var så god men där hade jag fel. Go Green, risdryck är fan som mini mjölken och det gillar jag.
När det gäller go green mjölk så väljer jag risdryck, så bort med soja och in me ris mjölken :)




Trött, smärta och stress :)


Har sovit så himla dåligt denna vecka och speciellt nu när min hand/tumme värker lite. Nej, jag överdriver inte för ont gör det. Jag skulle försöka ha handen på högläge medans jag sover vilket jag tycker är jätte svårt och minns hur det var när jag hade gipset. Trodde fan att jag skulle slå personen brevid mig när jag sov. De skulle inte vara så roligt att vakna av att man smäller till personen brevid med det enorma och tunga gipset. Men det för förr, nu är det inget gips vi pratar om utan bara min hand som är lite svullen but it's all good :)
Idag var det min tumme vilar dag och imorgon är det bara att köra på igen. Tejpa och köra på som jag gjorde i onsdags, no matter what. Nu är det mindre än två veckor kvar tills vi åker iväg till Amerika :)

Sen får jag inte glömma att jag sa något jätte knasigt på jobbet, vilket kan hända när jag är trött, så som: A juste, han hade bajsat. Meeeen han har väl inga blommor?
Theres tittade på mig och då kom jag på vad jag hade sagt. Det jag ville säga var: Men han har väl ingen blöja? Vart fick jag blommor ifrån, va? HAHAH

Nu tillbaka till AI sen sova :)



Vart tog våren vägen?


Kul att vakna upp och tro att det är super duper fint väder som det var igår. MEN ICKE. Jag vaknade runt 13 tiden, drog upp persiennerna och tittade ut. Där stod jag och hade hoppats på fint väder men inte fan var de det. Vart kom snön ifrån under jag. Någon som kan svara på det? Jag vägrar ju ha på min vinter jacka nu alltså, BANGAR rakt av. Hoppas på fint väder imorgon :)
Nå väl, sen vart det dax att hoppa in i duschen och börja fixa sig och röra sig mot Bromma. När jag väl kom fram var det dax att fixa lite käk och där satt jag o tittade på medans min vän lagade maten, senare så fick man efterrätt också. Kan ni gissa va de blev ;)
Jo, mint kladdkaka med tofu glass(eller var havre glass?). Jätte gott var det iallafall. Så tack för middan och efterrätten, de var super gott.

Jag hade tänkt kolla lite på AI nu men hinner nog inte med det idag. Blev nyss påmind om att jag fortfarande ligger några avsnitt efter. Tack kompis, men jag försöker göra mitt bästa med att ta igen det jag har missat ;)



Stunt


Va och träna idag, det känns att jag inte har tränat/stuntat på länge. Stackars tjejerna som bygger med mig. Min vänstra arm är ju inte lika stark som den var förut innan jag bröst knogen. Att ha gått med gips i 3 veckor och sen inte fått använda den i 6 veckor till var ju bara jobbigt. Handen/knogen gör fortfarande ont när jag gör vissa saker och det är ju inte alls skönt. Så om inget funkar då vet ni att det är mig ni kan skylla på.

Nu blir det AI innan jag slaggar :)

 


National Champs

Ni har väl inte glömt bort att titta förbi NationalChamps bloggen :)


Whataya want from me




1 april


April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill.

Det var ett tag sen man hörde någon säga det. Kul att min kära mami försökte lura mig idag. Trodde hon verkligen att jag skulle gå på det, på messet stod det: Har en rolig nyhet, jag ska gifta mig den 17 april.
Eh, du skrev VAD. HAHAH. Who are you trying to fool mama? HAHAHA

Bättre försök nästa gång mamita ;)


Adam Lambert


Vilken tur att jag är hemma idag så här dax.. För nu går Oprah på 3:an och gissa vem som är gäst där, jo Adam Lambert(I'm so not over Idol-Adam)fast det vet ju alla. HAHAHA
NU är han här i Sverige och jag får inte se han live. Men men.. va ska man göra. Nu ska jag lyssna på hans härliga låt som han sjunger på The Oprah show :)


Later


Old pics

Hittade en del old pic och titta vad jag hittade. Det här var en av dom och det här var så inte igår :)

Gisssar att det var under julen.. julgranen säger mycket. HAHAHA



Sen så har vi Mikaela och Melissa.. eller vare MELLISA ;)
Vad är det du gör med munnen Melzor? hehe


AI

Jag vet, jag vet att jag ligger typ hundra avsnitt efter i AI men nu ska jag fan ta igen det som jag har missat. Var bara tvungen att lägga upp den här klippet. Diggade låten(lyssna på texten).. Tyckte att den var lite roliiig :)




RSS 2.0