Up, up and away we go :)

Jag har verkligen lyckat hålla mig vaken, helt otroligt alltså. Från att ha typ inget att göra till att ha MASSOR att göra var ju lite roligt. Har hunnit färga håret, packat, strykt, vikt kläder, packa, vaxa bena och duschat(höll på att sömna i duschen typ). Jag har inte riktigt stängt res väskan än eftersom jag måste kolla så att jag verkligen har med mig allt och sen går jag igenom de som jag verkligen inte kommer att änvända. Kläder går alltid att köpa så ifall jag glömmer något är det bara att shoppa loss :)

Just ja, får inte glömma att min vän Madde fyller år idag och igår var jag hos henne på kalas. Hon blir hela 23 år, Stort grattis Madde och jag hoppas att allt går bra där borta i Turkiet. Vem vet, jag kanske kommer och hälsar på.. hehe.




Om nån timma ska jag iväg till Arlanda och möta upp tjejerna. Det är idag, NU, just vid den här tiden som min SEMESTER börjar. Visst är det GALET? Det var inte så länge sen jag var i London och nu Florida, a men jag klagar inte. JAG GILLARE.

Nu kolla igenom väskan med all packning igen och sen är det dags att börja fixa sig lite. Om några timmar kommer jag att sitta på flyget och säga HEJ DÅ SVERIGE och HELLO SUNNY FLORIDA :)

Ha de gött allesammans för nu drar jag, bye bye


Semester

Friday, friday. friday.. Vilket betyder att min semester har börjat. GALET.

Har jag sagt att jag ÄLSKAR MITT LIV.. WOPPPA.
Nu till S-tälje och hoppas att jag hinner träffa på några old friends ;)


Super duktiga Nilda

Idag har man varit super duktig. Efter en liten så där stressig dag på jobbet så var det bara att stressa ännu mera för att komma hem i tid. Skulle nämligen tvätta och av någon dum anledning valde jag 15 tiden när jag slutade 14.45 men det gick bra. Skynda mig ner till tvättstugan och sen tänkte jag dra ut och springa men så blev det inte. Tiden fanns inte till, mycket annat att göra under tiden mina kläder höll på att tvättas. Efter hundra år var allt klart, I did it. Tvättat och allt. Kläderna skulle in i garderoben och sen var det dags att skynda sig ännu mer till ett litet kalas. Var där en snabbis, sa grattis och fick självklart i min en completo.. Mums. Efter det var det bara att springa upp och ner, upp och ner för trapporna och skynda sig hem. Har varit duktig idag som har hunnit tränat lite innan läggdags. Kommer jag ha träningsvärk imorgon tro? JO RA, det kommer nog att kännas mina vänner. Men jag gillar de.. Nu ett avsnitt av Cougar town :)


.

Tuff dag på jobbet men jag överlevde och jag mår TOPPEN. Hur jävla härligt är inte detta mina vänner :)
Nu soooooooova..

Tania är på besök

Herre vilken lång dag de var på jobbet idag, kan de bero på att jag fick stänga? A kanske de kanske...
Ibland bara ÄLSKAR jag mitt jobb, barnen är allt för goa och speciellt när de är så söta och säger att de tycker att deras fröken är fin. För de sa en "stor" pojke idag, han bara kom fram till mig och sa: Jag tycker du är fin och log. Aaah, jag bara älskar dessa barn.

Efter jobbet var det bara att skynda sig på och ta sig hem till Nathalie. När jag väl kom hem till henne så träffade jag på Tania(en barndoms kompis)och hennes kille utanför Nathalies port. Jag har alltid inte träffat Tania på typ 10 år eftersom hon nu bor i Portugal. Hon är här på besök i en vecka eller två och idag skulle vi tre ses och äta middag. Nathalie och jag(iallafall jag)syndade lite under middan och drack lite väl mycket läsk men gott som fan var det att dricka COLA till maten. SMILE. Det var verkligen jätte roligt att äntligt få träffa Tania efter alla dessa år och de roligast av allt är att hon är sig lik. Det gillar vi. Vi pratade om allt möjligt, saker från när vi var små som t.ex att hon fortfarande kommer ihåg min första dag på förskolan och vad jag hade för kläder på mig. Det tyckte jag var lite roligt för inte ens jag minn det.
Vilken rolig kväll det blev, vi skrattade en hel del åt gamla minnen och visa saker var roligare än andra. Kan jag ha sagt något hon inte tyckte om? Hmm.. men så farligt var de ju inte eller hur ;)
Nu hoppas jag att jag har skrivit så att man kan läsa de jag skrev för just nu orkar inte gå igenom det.


Nästan så att man blev gråhårig

Gråhårig..

Jag jag kunde nästan har blivit gråhårig under den där korta tiden, tack vare mina tränare. Shiiiit alltså, don't ever do that again. OKEJ?
Men BÄSTA Karolina räddade min dag/kväll/natt, tack K. Nu kan jag äntligen sova utan några problem :)




Nu är det bara en vecka kvar..

Nu är det inte alls långt kvar till SUNNY FLORIDA.. YAAY :)





Behind the music

I fredags såg jag Behind the music/StoryTellers: Christina Aguilera

Alltså den där kvinnan är helt AMAZING, hon är ju bara för bra plus att hon är mega SNYGG/SEXIG. Vilken kvinna alltså.. Plus att hon kan SJUNGA, haja den liksom för det finns inte många som är snygga, sexiga och som kan sjung sjukt bra. Men she's one of them, GALET.
De jag ville komma fram till var att jag hade totalt glömt bort flera bra låtar som hon sjunger och BAM. Det här är en av mina favorit låtar..




It's FRIDAY

It's fucking friday..Yeah baby!

Vaknade med världens ont i halsen. Jag borde nog inte ha sprungit igår, borde ha väntat några dagar men nu är det gjort. Så idag blir de inge springning för min del men får hoppas på att jag kan ta de på lördag eller söndag.

Nej, nog om det. Idag är det ju den bästa dagen ever.. eller? Det är FREDAG vilket betyder att det blir fredagsmys och de ska bli så trevligt. Ikväll blir de en lugn kväll och då ska jag bara slappa och dega lite. Vilket betyder att jag får hoppa in i mina mjukisar. YAAAY. Ska se ifall jag kan fixa lite soya dip som jag kan doppa mina morötter i. Sen kanske de blir lite gooodis också men frågan är ifall jag förtjänar det? JO men de e klart som fan att jag gör det. TUMMEN UPP FÖR DET..


Kunde inte låta bli

Ni vet väl att det är FREDAG IMORGON. WOOOP WOOOP..

Idag var jag inne på min(nästan)tredje dag utan att ha sprungit eller powerwalkat något. Efter min London resa har jag haft rätt ont i halsen vilken suger men min vän Mellan hittade jätte bra halstabletter som var så bra att jag var tvungen att köpa. NU låter de som om jag överdriver, men det är verkligen sant. Tabletterna är super duper bra, testa själva så får ni se :)
Men iaf, efter att ha lämnat mitt fina besök vid tåget så var de bara att dra ut och springa. BOOM sa de bara och där var jag, super taggad och super duktig.. Kunde verkligen inte låta bli att inte springa och sprang som aldrig förr. Haha, nej inte rikitgt men skönt som fan var det. Är lite orolig över halsen och hoppas verkligen inte att de blir sämre. ORKAR INTE. Nog om det, nu ska jag ta och sova lite eller vad säger du kompis? ;)


Back to life, back to reality

Just fan, har totalt glömt bort att meddela att I'm back.. BACK TO LIFE, BACK TO REALITY!

London va SUPER NICE.. Vilket betyder att jag måste åka dit ännu en gång och då ska jag fan va först i kön till Madame Tussauds. Vi planerade på att åka in och kolla på alla vax dockor i måndags men så blev det icke. KÖN var alldeles för lååååååååång och det hade vi inte ork eller tid med. Så det får helt enkelt bli nästa gång :)
Nu är det back to work som gäller efter min lilla semester och hur kul var de inte att få träffa mina kära små barn på jobbet. Gulle gull.

En till sak, äntligen efter all den här väntan så har jag ÄNTLIGEN fått se de 3 första avsnitten av True Blood(säsong 3). Så som jag har väntat och nu är det bara att fortsätta se de andra avsnitten, can't wait. Men nu till en annan serie, Cougar Town :)

Bless



Dags att packa kanske?

Var på "möte" med las chicas och planerade lite inför våran nästa resa som är typ om 2 ½ vecka. Men innan det så drar jag till LONDON. WÖÖÖW.
Efter mötet var det bara att dra hem och packa. Trodde jag ja.. men icke. Istället började jag att små städa lite  än att packa. VARFÖR KVINNA, va tänkte jag på..?? Nu sitter jag här och har inte kommit igång med packningen. SÅ TYPISKT MIG. Men nu måste jag sätta igång innan det blir för sent.. Packa, packa pack.


Kunde inte hålla mig

Fastan höll i några timmar bara.. Japp så "länge" kunde jag hålla mig, bra jobbat Nils.. NOT.
Vid frullen var jag stark nog och kunde hålla mig borta från allt. Satt med barnen, gjorde de sällskap och det gick hur bra som helst, fast innerst inne ville jag verkligen äta något men kunde inte. Men när det väl var dags för lunch så hjälpte jag barnen med maten och hällde upp mjölk i deras glas, efter det satte jag mig ner och magen kurrade som bara den och sen till slut så bestämde jag mig för att avbryta fastan och äta MAAAT. Åh gott som bara den var det också, trodde jag skulle svimma av i skolgården om jag hade klarat av att fasta hela dagen. Men det blev ingen drama på jobbet utan en mätt och belåten Nilda :)
Sa till mina kollegor att fasta är tyvärr inte min grej, jag har inte de psyket helt enkelt. Att avstå från godis, bakelser och annat gott är lätt men inte fasta så som de gör. Som någon sa till mig idag, de är ju vana vid att fasta och det är något de har gjort länge, vilket inte jag har. Jag valde de själv men lyckades inte, tyvärr alltså men men, livet går vidare.
Hemma väntade god veg mat och efter en kort vila så var det dags att dra ut och springa. Denna gång valde jag en helt annan väg och valde att springa lite längre än det jag brukar. Klarade jag det, klart som FAN att jag gjorde det mina vänner. Så duktig har jag blivit på att springa och det var fan på tiden att springa längre. Efter det väntade en lång varm och kall dusch.
Nu te och ett avsnitt av Cougar Town :)


Fastan börjar nu

Då var det onsdag da.. Jag kom överens med min kollega på jobbet att jag skulle testa och fasta nu när det är ramadan(för visst är det?). Jag bestämde mig för att testa en dag för mer tror jag inte klarar av och det förstör mina mat tider också.
Inatt vid tre tiden började fastan vilken betyder att jag inte får äta eller dricka vätska(inte ens vatten)hur fan ska det här gå undrar jag? Fick ställa klockan inatt för att kunna borsta tänderna innan det började sen somna igen. Jag får hoppas att jag överlever dagen på jobbet. Kl 21 ikväll om jag nu minns rätt får jag ta och äta men inte innan. Min mage kurrar nu och haja hur den kommer låta och skrika efter mat senare idag. Vad har jag gett mig in på igentligen?
Jag får vara stark och en dag ska inte vara ett problem för mig. Jag ska inte klaga eftersom fastan håller på i en måndag typ. Men nu måste jag dra och jobba.. Barnen väntar på mig :)


Sista dagen på helgen

Ja mina damer och herrar det är FUCKIN Söndag idag.. Attans bananskal.

Har haft en trevlig helg, chillat, varit på middag med las chicas, träffat lillen, sen fått se åskan och regnet. HAH. Nej men det har varit jätte trevlig men lite trist att det ska regna hela tiden och speciellt då jag är ute.
Inatt vaknade jag av att jag pratade i sömnen och sa(skrek högt): Vem är det där?
Va, va fan drömde jag om igentligen, minns inte mycket men ens sak minns jag och det var att de fanns en hel del getingar över allt. Undra vad det kan betyda, får ta och kolla upp det senare. Men jag överlevde drömmen iallafall vilket är bra.
Efter att ha umgåtts lite med las chicas drog jag hem och hade tänkt städa lite sen ut och springa. Men neej, så blev det inte. Hur lat får man va igentligen. FY skäms NILDA. Får ta det imorgon efter jobbet om det inte börja SPÖREGNA för då bangar jag. Sån är jag liksom.. Efter denna helg så behöver jag röra på mig och det får jag fan se till att göra. Kom igen NILDA, kom igen ;)

Nu ska jag smaka på pannkakorna som jag gjort och får hoppas på att de går att äta. Vet inte vad det är med mig idag men pannkaks gudarna är såååå inte med mig igen. För ofta misslyckas jag med pannkakor liksom. Jag är fan bra på det men inte idag sörru. Blää.. Kan det ha något att göra med att jag tog ett annat recept. Hmm.. Kanske det kanske. Aja nu väntar pannkakorna och Cougar town..

Grrrr..


Lördagen, lördag, lördag

Lördagen är här.. Godmorgon allesammans.
Uppe med tuppen som vanligt då, har duschat sen haft rätt mycket tid så jag slapp stressa. Snart kommer lillen hit och man får hoppas på att de inte regnar. Hatar när man har nytvättat hår och att det regnar sen för då blir håret så himla smutsigt. USCH.
Vad ska man göra en dag som denna med lillen.. Hmm..? Något roligt blir det väl :)

Just fan, jag har upptäckt att jag visst kan äta Nöt-Creme(som jag trodde att jag inte kunde äta). Bra skit. Nu har jag något nytt som jag kan ha i min godis påse. Bra va.
Nu är jag på jakt efter vegan godis. Hittade en sida fast den affären finns endast i Finland, super trist. Någon som vet vart man kan hitta vegan godis och då menar jag inte lösvikts godis utan typ bars.





Äntligen fredag

Äntligen fredag!

Ah, vad skönt att det äntligen är helg. Jag som har varit så trött de senste 4 veckor då vi har haft sammanslagning på förskolan. Blandade barn.. nya barn, vilket betyder nya namn på alla 7011 barnen. Nej, det är ta mig fan inte lätt alltså. Men det gick bra och vi(pedagoger)klarade oss. Så nu ska jag fan se till o njuta av helgen och bara va. Eller a nästa, har saker in planerat och de måste göras men efter det kan man alltid vila lite.

Jag/vi säger hej då till Svartbäcken och hej igen till brandbergen för på måndag får man träffa alla barn och pedagoger som har varit på sem.
Nog om det, det är fredag idag och jag ska bara njuta av den här kvällen. Lite vin, annat gott och lite film på de blir nog bra. Så mysigt.. Skål på er :)


Silent Hill

Vad gör man en torsdag kväll.. Titta på film så klart, ja så gör vi. Då får det bli Silent Hill, lääääskig eller? Man får väl hoppas på att den är bra. Nu krypa under täcket och se filmen..

- Once you enter Silent Hill there is no turning back




Contreras, vart är ni?

Gästerna har inte kommit, vart tog de vägen?
Min kusins dotter Paulina och hennes son David är äntligen i sthlm. A det var inte igår vi sågs sist, fast de blir så när de bor en bra bit här ifrån(Gbg). Any way, kossan Claudia och småttingarna kommer hit också och hon är nämligen med Paulina men frågan är när de kommer komma?!? Aja, medans jag väntar så ska jag göra annat och se vad jag hittade..




Lilja 4-ever

Igår var det först gången jag såg filmen Lilja 4-ever. Ja, jag vet att den är några år gammal och att jag är seg men måste säga att den var jätte bra. Jätte bra kanske inte är de rätta ordet eftersom den är rätt så sorlig. Jag grät under hela filmen nästa. USCH. Hemsk film igentligen.
Men men.. det blir nog en till film kväll ikväll ska försöka att inte välja en lika sorlig/hemsk film :)


Vad kan det betyda?

Tog en liten lång powernap idag och om jag minns rätt så vaknade jag av att jag trodde att jag såg en stor "långben" spindel. Alltså den hade verkligen jätte långa ben och jag tyckte den var inne på rummet men sen vaknade jag till och då var det inget där. Men varför kändes det som om jag var vaken när jag "såg" spindeln. Var de en dröm eller kan de bara ha varit en långben bara? Ryser bara av att tänka på att de kan ha varit en spindel här.. USCH. Vad kan det betyda när man drömmer om spindlar? Vad säger du Karolina, vad tror du det kan betyda? Eller är det din mor som är den som kan tyda drömmar? :)

Nu ska jag ta en dusch innan det är dags att sova IGEN.


Speaking Italian




RSS 2.0