MJ

Ni kanske redan har sett det här om MJ, om inte så kan du alltid gå in och titta på klippet. Vad tror ni om det dom säger om MJ. Är han död eller lever han fortfarande?




Feliz cumple :)

Feliz cumpleaños mamita linda y que lo pases bien en tu dia. Te deceo lo mejor en tu vida y que cumplas muchos mas :)
Te quiero mucho, beso y abrazo ♥




Busted




Ni har väl inte missat detta

Missade Chile-Honduras matchen men gjorde inte så mycket eller jo men hade några söta personer som höll mig informerad om exakt allt som hände. Aa, nästan allt iallafall :)

Så här gick det för de: Chile 1 - Honduras 0 HAH
Mi Chile lindo :)




LA ROJA ES CHILE

Uppe med tuppen och jag mår toppen. Är redo att dra till jobbet, men först lite kaffe och sen ladda inför dagen :P
Ni som kollar på fotbolls VM så spelar Chile idag 13.30 men jag kommer tyvärr missa de eftersom jag jobbar. Någon får helt enkelt hålla mig uppdaterad så jag vet hur det går för dom :)
Vamos CHILE, fuerza :)



Doin it WELL

Den här låten är så jävla bra.. Lean back and enjoy ;)




Hur, när och varför?

Hur, när och varför är min fråga? Hmm.. Den är svår minsann.


Mando Diao

Det är något jag jag gillar med Mando Diao speciellt GLORIA låten. Det är något med rösten.. I like it. Finns det någon annan som tycker desamma.. Någon?? :)





Behöver sömn och det är NU

Fan vad trött jag är, usch. Skulle kunna sova for ever men så funkar det inte riktigt. Nu måste jag iväg och jobba sen och efter det får jag ta mig en siesta. Aaah :)

Jag skulle behöva sova i ungefär en vecka. Vad sägs om att väcka mig då, någon som är sugen? ;P

I'm off to work now :)


Finns det spöken/andar?

Frågar ni mig ifall det finns så är mitt svar JA. Call me crazy men jag tror på allt som har med spöken och andar att göra. Det kanske låter lite fånigt men sånt tror jag på iallafall, vad tror ni. Finns det spöken och andar?

Efter träningen åkte jag och mötte upp mina vänninor Madde och Denise. Väl hemma hos Madde under vårat skit snack fick jag ett sms av V som skrev att det spökar hos oss och inget mer. Skickade tillbaka och frågade ifall det var ett skämt, när jag väl kom hem pratade jag med V och frågade vad som hade hänt eftersom jag fick det sms:et. Jag hörde hela tiden något annat och när jag väl kom in till mitt rum så satte jag på tv, datorn och la mig på sängen. Läste V andra sms som jag hade totalt missat och där står det att det var MITT rum och inte rummet brevid. NU ska jag berätta lite kort om händelsen.. V var hemma och ser att det lyste lite inne hos mig och frågar personen närmast henne ifall den har varit inne hos mig och satt på MIN TV. V får ett NEJ som svar och då går de in till mig och stänger av tv. WHAT the fuck alltså. När jag väl insåg att jag hade missuppfattat  hela grejen om att jag trodde hela tiden att det var rummet brevid det spökade och inte mitt rum. Men där hade jag såååå fel, det var mitt rum det handlade om hela tiden. Snacka om att jag är skit rädd nu alltså.. Kommer jag kunna sova inatt? Jag är all by my self tonight. Vi får se hur det går, måste iallafall försöka få några timmars sömn så jag orkar med jobbet imorgon.
ÄR BAJRÄDD..


Dålig uppdatering!

Dålig uppdatering! Ja, jag vet att jag är sämst på att på att skriva men det har varit mycket nu och speciellt i helgen. Ska skriva lite om den underbara helgen senare, när jag har tid ;P

Nu, lite kaffe sen dirr til jobbet :)
Hörs..


Börjar värmen komma?

Jisses vad varmt det var idag.. kände hur jävla sega jag blev på jobbet när vi var ute på gården med barnen. Åååh.. trodde jag skulle svimma av där nästa. HAHA, nej men överdrev nog lite där men aah, typ ;)
Jag ska inte klaga på att det är varmt nu eftersom det har varit lite tråk väder fram och tillbaka men nu är det bara att njuta och passa på att sola på jobbet. GÖTT.

Checka av listan för dagen,

Jobb - √
Springning - √
Träning - √
Vila lite ;) - √

Nu ska vi titta på Dear John och den är så braaa. Ha de :)


Empanadas

Hur kommer det sig att Hanna som är i Usa äter empanadas och inte jag?
Jag som typ har hela min släkt här, iallafall från mamis sida och som kan allt om denna maträtt men inte fan blir det empanadas gjorda här inte.. Dåligt, mycket dåligt må jag säga. Såg att Hanna panna la upp en bild på den goda empanada och gissa om jag blev sugen. Va tror ni, klart som fan att jag blev det. Sist jag åt det var i Chile och det var väll för typ 3 månader sen om jag nu inte har räknat rätt. Jag gillar empanadas och empanadas gillar mig.. HAHA :)
Nog om mat, det är dax för Nils att krypa ner under täcket nu och försöka sova lite. Natti natti...




I'm off to work


Japp, efter några timmars sömn så är det dax för mig att dra och jobba. Är lite trött men med en redbull så fixar det sig :P
Nej, nu måste jag packa mina tränings kläder eftersom jag får åka direkt från jobbet till prac.

Later


RSS 2.0