Cheese


Det är inte varje dag jag äter ost eller a, det händer allt för sällan kan jag tycka men det är jag van vid. Att inte kunna äta ost suger verkligen men det finns så mycket annat jag inte kan äta. Men idag var jag så sugen att jag inte kunde motstå. HAHA. Något som jag tycker är gott är knäckis med ost, Mmm.. Några skivor ost kan väll inte skada, eller kan det? HAHAH :P

Sen har jag nog inte berättat att jag var på bio igår, såg Sex and the city 2 och gud så bra den är. Aaaaaaahh, så sjukt bra alltså :)
Vill inte skriva så mycket om den eftersom det finns flera som inte har sett den och då är de lika bra too keep my mouth shut.
Om ni inte har sett den, så DO IT NOW..




Börjar jag bli sjuk?

Igår när jag kom hem kände jag mig jätte dålig och när jag väl fick i mig mat kunde jag inte behålla det. När jag väl hade ätit klart var jag tvungen att springa på toa. Inatt har jag verkligen inte kunnat sova har knappt sovit 4 timmar, har varknat till flera gånger under natten och känt hur illamående jag är och har lite ont i magen :( ..
Nu sitter jag här och har försökt fått i mig något men det går inte så bra. Sen så är det ju rätt tidigt att äta men eftersom jag endast fick i mig te efter igår kväll var kände jag att jag kanske ska prova få i mig något nu innan jag drar och jobbar. Men vi får se hur det går med det för det ända jag känner just nu är att jag vill kräkas.. Börjar jag bli sjuk eller? Har inge feber, men ont i magen och mår blää.. Usch. Men måste ta mig till jobbet iallafall. Jag hoppas bara att det blir bättre sen, vi får hoppas :)


The best of the best

You know who's the best, US NOT YOU...





Stress at work?

Stress at work.. It says it all, right? :)

Shit vilken jäkla dag alltså, stress hit och dit på jobbet. Planen var att jag skulle ta tidig rast men icke, jag kom inte alls iväg i tid för det skulle bytas blöjor, försöka ringa och fixa telefonen på förskolan. När man väl kom iväg på rast så tänkte jag bara chilla men det gick inte. Fick 10 min rast vilket är nada.. Så efter mina 10 min var jag tvungen att avbryta och gå ut till barnen. Jag var så duktig och försökt fixa lite grejer till morgon dagen så det inte blir lika stressigt. Men vi får se hur det går.. HAH

Jag var tvungen att stanna hemma efter jobbet så det blev ingen träning med katterna eller bio :( . Ont i magen och illamående är inge roligt alltså. Ge mig en hink NUUU.. kommer kräkas snart känner jag. Haha.
Nej nu ska jag försöka få i mig lite te iallafall :)


Repeat

Hej hej... lite snabbt så där. Jag kom hem nyss och gissa vilken låt som var på. Fight for this love.. REPEAT, OH YES. Det har typ hänt att man har somnat till den, vaknat av den och att man kommer hem och hör att den är på igen. WHAT THE FUCK. Seriöst.. Alltså syns det att det bor en till tjej här eller ORKA ME DIG V. HAHAH. DU får fan se till att ladda ner fler låtar så jag slipper lyssna på den om och om igen om det inte är orginalet så är det mix låtet. Sweet lord.. Men som tur är så sover jag inte hemma inatt. Thank you good :P

Later :)


Värme


Idag blev vi väckta av Angelica men vi visste redan att hon skulle komma förbi efter jobbet. Hon jobbade nämligen natt och slutade vid 7-8 tiden på morgonen. Men iallafall, då var det bara att hoppa upp och ta med sig täcket till vardagsrummet. Det blev en hel del snack blev det men det gillar vi :)

Sen var det dax att åka och träna mina små tjejer och eftersom det var så fint väder så bestämde vi oss för att träna ute vilket vi gjorde. Efter det kom tjejerna och plockade mig för att dra till handen och shoppa lite. Det blev lite nytt till ikväll.. sen SUSHI i solen med dom bästa tjejerna. NU ska jag dra på middag och fira min kära kusin vitamin Norma. Nu måste jag dra.. Chao chao :)



Mot Arlanda


Vilken härlig dag, allt har verkligen bara rullat på intervjun, chillat runt i handen och bara njutit av solen. Nu.. mot Arlanda :)


Buenos dias


Nu ska man försöka få i sig lite frulle och sen ska jag iväg. Det blev ingen springning idag inte, valde att ta sovmorgon istället. Men ska ta och springa senare under dagen istället för det går lika bra det :)

Soygurt + müsli blev det.. Mums

 




Träning, mundiarré, promenad och annat


Nu är man hemma efter att ha tränat mina söta tjejer.. Lite ändringa, nya positioner, byta platser osv men det blev stopp där ett tag men det gick ända helt okej. Kul att tjejerna typ hade mundiarré idag eller så blev dom lite nervös inför lite ändringar. HAHA, aja. Det gick iallafall bra :)

Efter träningen valde jag och V att promenera från Svb till maxi vilken var jätte skönt och tur hade vi med vädret för kallt var det inte. Nu är det inte alls långt kvar tills mina älskade väninnor kommer hem och det ska bli jätte roligt att få se dom igen. Det har ju tots allt gått typ ett halv år sen vi sågs sist. Jag åkter till Chile i december och dom åkte sen i januari. LONG TIME NO SEE.. Men snart ses vi igen, väldigt snart :)


Kan det bli bättre


Jag började dagen med att städa lite, sen ut och springa för det behöver jag just nu. Imorgon får jag nog ta och springa tidigt på morgonen vid 6 tiden kanske eller vi får se. Ska inte lova något.. haha.

Nu går vi vidare.. Måste bara säga att allting bara rullar på just nu och jag har nog aldrig mått så här bra förut eller har jag? HAHA. 
Nu kanske jag får det att låta som om mitt liv är perfekt men så är det inte för visst har man sina dåliga stunder men palla vara en whiny bitch som klaga om allt och att man aldrig är nöjd med något. Nej nej, vem orkar vara bitter hela jävla tiden.. Va? INTE JAG IALLAFALL :)

Hey, I know I can be a bitch some times but I love my life and I just love being me right now . BAAAM :)


GULDÖRNAR




SM GUUUULD

SM - CHECK √
Isabell, 6:e plats - CHECK √ 
Eagles, SM GULD - CHECK √
FaBest, SM GULD + MVP - CHECK √
Ida, SM GULD - CHECK √ 

SM var i helgen och rubriken säger väl allt. SM helgen blir en helg som jag alltid kommer att minnas. I lördags tävlade Isabell ind jr och kom 6:a, hon gjorde verkligen sitt bästa och hon/vi är jätte nöjda med hennes prestation på mattan. Jätte bra jobbat Issa och jag är så stolt över dig tjejen :)

Söndag - Då var det dax för Ida, Fabest 5ive och Eagles att tävla. Japp, vi vann, vi gjorde det och vi köttade för så jävla bra är vi liksom. Fast det kanske ni redan visste, eller hur :)
Jätte bra jobbat älskade laget, Ida och mina älskade Fabestos. När ska det klicka för oss, var det någon som sa och jag måste säga att i söndags så KLICKADE DET REJÄLT FÖR OSS Fabest eller vad tycker ni? ♥




Check

Nu är det inte alls många dagar kvar till SM och det känns super skönt. Men det känns som att det har gått så himla fort alltihop. Konstigt, men jag gillar det :)

Detta har jag fixat:

Färgat om håret - Check √
Solat - Check √
Nya AI avsnitt - Check √


Detta behövs göras:

Packa
Vaxa bena
Leta efter min kamera
Bränna Isabells musik/lägga över på usb
Sola för sista gången innan tävlingen
Träna en sista gång innan SM m det bästa laget + Issa

NU över till South Park sen blir det film igen, denna gång Dear John och hoppas att den är bra :)
Over and out..


Äntligen

Äntligen har jag färga håret och gissa hur rött det blev då. Ja ni, ni som inte sett det lär nog se det när vi ses ;)
Det kanske blev lite väl rött men va ska man göra liksom. Grejen är den att jag inte är van vid att det är så ljust eftersom jag annars har haft det lite mörkar(brunrött typ). Mellan var så snäll och hjälpa mig med min fula utväxt. Tack kompis :)
Eftersom jag är hemma ikväll tänkte jag att jag skulle vaxa bena men kom inte så långt. Jag får nog ta och fixa det imorgon och man kanske ska passa på att städa lite då också. Aja jag får se hur det blir med den saken.. Nu är det dax att krypa ner i sängen och titta på film. Mysigt, mysigt :)

Psssst! Ni har väl inte glömt att vi tävlar SM på söndag och jag längtar såå :)


Vill tillbaka

Ja, jag vill nog åka tillbaka. Allt var så underbart, värdet, släkten, vänner och allt annat. Saknar alla så himla mycket.


(Chile 2010)


Simpsons


Går dagens träning med Fabest gick hur bra som helst.. Bra jobbat tjejer :)

Se vad Mellan hade på bloggen..  


(Var bara tvungen att lägga upp den HEHE)

Tråkväder


Snart kommer lillen hit och då ska vi vara ute, promenera, leka lite och vi kanske hittar en pöla som han kan plaska i. Men pallar inte att det ska börja regna som igår.. USCH. Kul att man typ fortfarande har huvudvärk, hade verkligen hoppats på att jag skulle vara fri från huvudvärken idag och plus att jag mår blää.. Vill bara kräkas känner jag just nu men NEJ, för det hinner vi inte göra nu. Det är nog dax att dra ut i kylan och få lite frisk luft. Får hoppas att det blir bättre då :)

Later


Piss väder


Lördag morgon börjar som vanligt.. Issa tränade innan mini pee wees sen efter träningen med tjejerna var det dax att åka iväg och hämta lillen. När jag var påväg dit började det regna lite och så dum som jag var hade jag min converse på mig och inget paraply heller. Hur skulle detta gå tänkte jag men det fixade sig. Fick låna ett paraply av lillens mamma, tack K. När vi jag och lillen väl kom iväg så började de regna ännu mer och var tvungen att ta fram paraplyt och tänkte.. Hur ska detta gå.. hmm. Jag ska kunna styra den nya vagnen som han har nu med ena handen och hålla paraplyt med den andra. Jo ra, de gick väl så där.. varje gång jag skulle svänga åt något håll fick jag ta lite hjälp av armbågen och det gick helt OK :)
Vi hade det väldigt trevligt ute i regnet och såg hur glad han blev när han fick syn på alla dessa vattenpölar som fanns runt omkring oss. Ni skulle ha sett hur han plaskade runt i vattenpölarna(med ballongen i handen)och jag kunde inte plaska med honom eftersom jag hade helt fel skor. Får ha bättre skor nästa gång så vi kan plaska i pölarna tillsammans.. Hehe.
Efter att ha lämnat lillen skulle jag ha åkt till bromma men så blev det inte, sorry for that. Men var för trött och plus att huvudvärken kom smugandes.. Usch. Hoppas verkligen på bättre väder imorgon iallafall när jag ska ha lillen :)



Bad news


Två dåliga nyheter på ens och samma dag...

Dagen började sjukt bra men slutade åt PIIIIP. Allt började med att jag fick ett samtal under lunchen och fick den första dåliga nyheten och senare under träningen så kom den andra. Där försvann all min glädje och energi. Det var som om någon bara tog tag i mitt hjärta och klämde åt så hårt att jag knappt kunde andas. Usch vilken hemsk känsla. Vill inte vara den som är den och låta deppig för sån är ju inte jag men just idag så blev det nog för mycket för mig. Finns två personer här i världen som jag har gått runt och varit lite orolig för dom den senaste tiden eftersom de har varit sjuka och nu blev båda lika dåliga under samma vecka.
Jag ber och hoppas verkligen att ni blir bättre snart, dios solo sabe los que pasa en este mundo pero ay que tener fe. Nu ska jag försöka få lite sömn..

Fuerza ♥♥


Sov lite längre..


Det blev ingen springning idag inte och valde att sova en halva timma längre istället. Vaknar kl 6, hoppade in i duschen, fixade mig, fixa frulle och nu sitter jag här, dricker te och tittar på Jims Värld :)
Snart är det dax att dra och jobba..

Later


Dag 3


Är inne på dag 3 och det har gått super bra.. Vi får se ifall jag orkar gå upp lite tidigare imorgon för att dra ut och springa innan jobbet. Men vi får se hur det blir med den saken kompisar :)
Nu väntar den varma sägen på mig, natti natti.


Maria Montazami

- Du gamla du fria du sjävögda nord.. Hahahahah
Den där Maria alltså, hon är bara för rolig :)




:)


Igår var jag så sugen på sushi att jag vara inte kunde hålla mig längre. Mötte upp min kompis i centrum och gick raka vägen in till stället. Medans vi åt så passade hon på att intervjua mig(hon hade någon grej i skolan). Alltså jag skulle nog kunna äta sushi varje dag, så hilma gott är det.. Mummms.
När vi väl var klara så drog vi och påväg hem sa hon en jätte rolig grej. Är ni redo :)
- Remenber me, your friend was inside of me.. HAHA. Var du tvungen att säga det.. Que payasa.



Idag har jag och Veronique varit så duktiga och tvättat. Är vi inte duktiga :)
Nu låter det som om vi är lata och vana vid att inte göra något men så är det inte.. HAHA. Syrran, jag vet vad du tänker och du skulle bara våga säga ngt. Snart ska jag iväg och träna med dom bästa cats, fabest och eagles. Det ska blir roligt men 4 långa timmars träning.


4 fucking AM


För en stund sen så tittade jag på Celebrity rehab with Dr. Drew och de avsnittet va så bra. Sex rehab var bra men den här blir nog bättre tror jag :)
Jag hann t.o.m se Jail på tv och det var dubbel avsnitt och det är klart att jag såg båda. Just nu känner jag att jag är jävligt sugen på kaffe. Ska man ta sig en stor kopp kaffe, JA ELLER NEJ? Jaaaaaaaaa, ge mig kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, kaffe..
Klockan tickar iaf och gud så fort tiden går och snart(3 min kvar men iaf, snart)blir klockan 4, FYRA, CUATRO, FOUR, QUATRE osv.. WTF. Att jag aldrig lär mig. Jag måste sova NU NU NU men är inte så jävla sugen på att sova men MÅSTE. Just nu går de verkligen inget bra på tv heller fast det kanske är ett tecken på att jag ska lägga mig NU och inte om en timma. Hah. Ond cirkel de här alltså.. Uscha, de gillar vi inte.

Imorgon(om nån timma)är det en ny dag och då kommer det att hända grejer :P
Nej ra, inte värsta men lite förändring kommer det att bli för min del för jag måste ta tag i det nu liksom. Nå väl, sängen väntar :)

Vänta lite nu, är det fåglar jag hör som kvittrar utanför mitt fönster? Ja men det är klart att det är fåglar.. Shit. Måste.Sova.Nu. :)


Söndag


Hur kommer det sig att jag har så svårt att somna på nätterna. Somnade runt 5 tiden igår(eller i morse). Som tur är det helg så det är inte så farligt men imorgon är det MÅNDAG då kan man inte vara vaken så länge. Får se till att somna tidigt ikväll.

Idag var planen att jag skulle åka och sola runt 10 tiden men det blev inte av. Är man så pass trött så får man faktiskt säga NEJ. Så min sol-date fick sola själv.. sorry sorry. Men nu ska jag fixa lite te :)


Girls night out


Igår kväll var jag på middag med dom finaste tjejerna. Vi var på Fridays och vi hade bokat bord från 19.30 och YES jag kom en timma sen. HAHA. Jag vet att jag har svårt att passa tider ibland men denna gång var det inte mitt fel, skyller på någon annan. Efter att ha ätit en god middag och pratat om ABSOLUT ALLT var det dax att dra vidare(förutom att Luuls bangade sista sekunden hehe). Men kul var det iaf, förutom att jag nog har blivit lite väl gammal för detta. Man orkar liksom inte dansa hela natten lång längre, vad har hänt med mig :P ?
Under kvällen/natten så dök typ halva laget upp, HAHA. KUL. Vi hade lika gärna kunnat haft träningen där på ställe ;) Nerra, skoja bara.
Hade en jätte trevlig kväll med er tjejer och som jag sa till dig Melissa, I need this this :)
När jag väl hade kommit hem så trodde jag att jag skulle decka på en gång, men ICKE.. det tog ett tag tills jag decka men men..


Vad gör man en lördagskväll om inte kollar på film med morötter och dipp. Hur gott är inte det.. MUMMA :)


Sova


Det är nog dax att krypa ner under täcket och försöka sova lite :)
Hörs mañana..


RSS 2.0