LMFAO


Tälje brings the good times and the bad times

Då var det lördag och runt 8.30 var det dags att kliva upp ur sängen. Försökte väcka mina systrar för att gå ut på en lång powerwalk. Kl 9 var det dags, tjejerna och mami var klara för en PW. Kul att jag lyckades få med mig dom ut så här "tidigt" på en lördag morgon. Men det var det värd tyckte dom sen vi började närma oss hem.
Vi pw:ade till måsnaren och gissa om det kom upp gamla minnen, vissa minnen är inte lika roliga som andra. Mmm.. men det var tider det :)

The good times and the bad times..

Even though I don't like it here it feels good to be here now and then


Vilken lååååång dag!

FY bubblan vilken lååååång dag. 

Cheer for children var roligt och det gick ju bra men efter det var det bara att dra iväg och äta lite sen raka vägen till Svb för ännu mera träning. Men nu är jag äntligen hemma, nyduschad och ligger så skönt i sängen min och nu väntar några AI avsnitt på mig. I like it, I like it :)Upp och hoppa

Upp och hoppa.. För första gången på länge har jag hunnit äta frulle innan det är dags att åka iväg till mina små tjejers träning. Visst är man duktig ;)

Frågan är ifall man ska ut och springa idag efter träningen? Hmm.. Är lite smått sugen. Jag hinner nog med en springrunda innan kalaset börjar eller?

Tagga, tagga, tagga!!Tagga till!

Var mega tagga för att det är fredag idag men det blev lite ändrade planer när jag var påväg till jobbet. Blääää!
Får göra det bästa och få bort all irritation och få tillbaka tagg känslan. Men det som gör mig glad är att Turkiet resan är bokad och klar, YAAAY!
Men innan turkiet är det ju FLORIIIIDA som gäller och det är cirkus 9-10 dagar sen är jag i varma florida.. Woop woop :)Finns inge godare än peanut butter

Frukost, Peanut butter sandwich m te och lite AI sen iväg för att hämta lillen :)

Hämäläinens överaskningsfest!

Vet att jag är lite seg och har knappt lagt upp bilder från mitt kalas. Aja, kommer nog senare.

Förra veckan var de kalas hela helgen.. WOOP WOOP!

Nathalies överaskningsfest vart så lyckad då Tayyar fick henne att tro att ingen av hennes kompisar skulle komma och fira henne. Men så var det inte. Hon kommer hem och där står alla och gömmer sig och från ena sstunden till den andra kommer alla fram och skriker, SURPRISE!!!

Och dagen där på var det Mels tur. Middag på Fridays med the girls and the boys, en riktig mysig kväll blev det!

Välkommen till S-tälje

Fastnade för en grej som lill syrran skrev på FB och det kan nog stämma alltså..

"Välkommen till Södertälje, det du inte vet om dej själv vet alla andra"Den efter längtade..

På min 25-års dag fick jag ett jätte fint grattis kort där det stod att jag skulle få min efter längtade gaddning. Så i torsdags efter jobbet åkte jag och Mel och fixade det och jag är så nöjd :)

Love the life you live, live the life you love
RSS 2.0