Iväg och hämta lillen

Kl är 11.00 och snart är det dags för mig att ge mig av och hämta lill grabben. Det var ett tag sen jag umgicks med sötnosen och jag bara längtar att få träffa han igen. Det blir nog en lång promenad från tungelsta till vh..
Varma kläder är vad som gäller så att jag slipper ha på mig vinter jacka. CHECK - CHECK :)
Har packat ner tränings kläder för sen är det bara att åka dirr till träningen. Men innan träningen blir det nog sushi.. MUMS.

Later


Första och sista för i år

Té med soja mjölk och en semla med soja vispgrädde.. Det låter kanske inte så gott men allt med soja funkar för mig :)
Kan fortfarande inte förstå att varje gång jag ser en semla vattnas det i munnen på mig. Nja, inte riktigt så men nästa och då jag väl får i mig första tuggan så kommer jag ihåg att jag inte alls tycker om det. Hmm.. kan det vara så att jag tror att det är gott bara för att jag inte får äta sånt. Eller? Aja, fick i min hela men usch vad det inte smakade bra. Nu ångrar jag mig att jag ens åt upp det. USCH.

Blir den första och sista semlan för i år :)


Diagnos, diagnos..

Jag har inte hunnit skriva om hur det gick på Karolinska.
Ja ni, vad ska jag säga. Hmm.. det gick hur bra som helst. Var var helt beredd på att höra att blodprovet inte visade något och att man skulle bli hemskickad. Men icke. Fick berätta lite om mig själv och sedan berätta vad problemet var. Det slutade med att jag fick en diagnos. ÄNTLIGEN. Ni som känner mig vet vad jag har gått igenom och går igenom varje dag. Vissa dagar är bättre än andra och ibland kan jag må hur dåligt som helst att jag blir sängliggandes, inge ork i kroppen, ont i magen och illamående.

Men nu fick jag lite "medicin" i pulver format och detta ska jag ta varje morgon och idag var det första dagen. Gissa om det var mindre gott, jo ra.. BLÄ. Men måste man så måste man :)
Sen sa läkaren att jag ska få träffa en dietist. Man skulle kunna tro att jag lider av FETMA, så är inte fallet hoppas jag iallafall. HAHA. Nej jag bara skojade lite. Det är alltså dags att lägga om kosten för min del, det ska bli spännande att se vad dietisten säger.

Just nu har jag valt att ta bort tuggummi, kaffe, pepparkakor, och dryck med kolsyra(ska iallafall försöka).


Fortfarande lika bra



Den är fortfarande lika bra som den var för flera år sedan. Minnen, aah :)


Tråk.

Är så kaffe sugen just nu men får iiiiinte. Men om jag bara dricket liiite, jätte lite så lär det nog inte skada.
Tog min pulver medicin idag och varje dag är det lika äckligt men det är bara att lära sig, för detta ska jag göra ett långt tag. KUL VA, :(

Men lite varm chocklad skulle nog inte skada, eller? Får testa och se helt enkelt. Boken väntar på mig, dags att fortsätta läsa..


Vilken bra start på dagen.. NOT

Jag typ överlevde natten, vaknde till lite då och då men några timmars sömn fick jag.

Då fick man stanna hemma hemma idag hade hoppats på att jag skulle må bättre när jag vaknade imorse men icke. SÅ IRRITERANDE.
Visst kan det vara skönt att vara hemma ibland men nej tack. Att vara sängliggandes och må så här är inte roligt. Det ända jag vill just nu är att jag blir bättre så jag har ork till att åka iväg till Karolinska imorgon. DET ÄR ETT MÅSTE.

Soygurt blir nog min "mat" idag, frulle, lunch, mellis och middag. KUL VA, NOT.

Sängen är min bästa vän just idag och nu ska jag se ifall jag hittar några bra filmer som jag kan se nu när jag ändå inte har något att göra.


Karolinska på torsdag..

Kom hem igår och gissa vad jag hittade..

Ett kuvert från KAROLINSKA. JAAA, äntligen säger jag bara. Efter alla dessa år som jag har försökt få en remiss till sjukan och nu har jag äntligen fått det och denna gång på RIKTIGT. Nu är det bara att hålla tummarna och se vad som händer.
Var och lämna blodprov innan jobbet och nu är det bara för mig att vänta tills på torsdag. Oftast brukar inte mina blodprov visa något men vi får se ifall det blir likadant denna gång.
Det kanske låter lite knasigt att säga att jag vill att dom ska hitta något eftersom jag inte vill leva så här i resten av mitt liv. Smärta hit och smärta dit. INTE OKEJ. Enligt dom läkaren som jag träffat förr mår jag prima ballerina men när jag bytte husläkare så kändes det som om han tog mig på allvar och förstod att detta inte är normalt.

Men som sagt, vi får se hur det blir med allt.
Nu ska man försöka sova lite efter denna smärtsamma dag och inte konstigt att jag har känt mig lite yr idag. USCH.


natti natti


Sista helgen..

Sista helgen innan allt sätter igång..
På måndag är jag tillbaka i brandbergen och jobbar, på tisdag börjar träningarna och allt annat :)
Det är inte alls långt kvar till DM så nu är det bara att köööra och det ska bli super roligt.
Jag har nog sagt och nämnt ett hundra tals gånger att jag behöver MASSAGE och jag skojade inte. Men nästa vecka ska jag äntligen på spamys med mina vänner. Ska bli så skönt att äntligen få massage eftersom en viss person gått och blivit sjuk och inte kan massera mig just nu som jag blivit "lovad". HAHA.. Nej nu ska jag inte vara taskig. Är man sjuk så är man. Stackare.
Snart är det dags att ge sig iväg till svb och träffa Fabest för att träna lite inför tävlingen.. Taggad som fan :)
Later bitches



Homemade sushi

Näst sista dagen sen är det back to work.
Är tillbaka i jordbro och denna gång fick jag sällskap hit. Vin med jordgubbar, homemade sushi och lite annat gott att knapra på. MUMS.
Man måste se till att njuta av sin semster när man väl har det liksom.. Måste tillbaka till mitt sällskap, chaooo :)

3 jan

nytt år.. fy fan vad härligt. Ser från emot det här året, hoppas att det blir ännu ett bra år om inte bättre. Nog om det, nu har jag två dagars semester. Yaay! Fick lite sovmorgon idag sen var det att skynda sig hem för att tvätta. Så nu är jag här i tvättstugan och tvättar/väntar på att kläderna ska bli torra. Medans jag väntar ska jag läsa en bok som jag köpte innan jul men hann inte börja läsa den. Men nu är det dags att öppna boken och läsa.. chao så länge.

RSS 2.0