Dear Santa

Dear Santa(Mami)..

Jag har pratat med Tomten och har redan sagt vad jag inte vill ha. Så INGA underkläder för det har jag gott om men är det från Vicky så why not liksom. Annars så är det bra med underkläder för min del. Får knappt plats med med alla underkläder men det jag vill komma fram till är att jag önskar mig en mini PC. TACK :)

Min kära mor och syster önskade sig den mest underliga julklappen.. Ska inte avslöja vad det är för det lär nog låta hur konstigt som helst. TRO MIG. Men nu är det inte som det var förut och det blir nog lite svårt(svårt och svårt kanske det inte är men inte direkt som man vill ha de). NI får fan vänta med den STOR julklappen i några år till alltså. HAHA.
Vilken rolig familj jag har va :)


1:a advent

Snart är det dags att träffa örnarna igen och jag är mega taggad. Funderade på att ta en powerwalk men ångrade mig sen.. Det är alldeles för kallt ute. Dåligt ursäkt, jo jag vet.
Men som sagt, snart är det träning och det ska bli så himla roligt :)



Jag hör julmusik och det kommer ifrån köket.. Kan det vara så att tjejerna håller på att julbakar. YAAAAAAY. Det är ju trots allt 1:a advent :)
Ska smyg in dit och se vad dom gör för gott..


Hårfärg

Blandar hårfärgen för att äntligen färga håret igen för imorgon ska jag och Karina träffa grabbarna. Det ska bli roligt att träffa dom och umgås, skratta och ha kul helt enkelt. Tillbaka till hårfärgen, Svart it is men denna gång ska man färga det alldeles själv och undra hur det kommer att gå.. Hmm?!
Vi får vänta och se, plus hålla tummarna så att all färg hamnar i håret och inte på golvet.


Ogillar

Ogillar när det är så här jäkla mörkt dag in och dag ut. När man åker till jobbet är det mörk och sen när man åker hem är det likadant. Bläää.. OGILLAR DET!

Det är nu man önskar att man kunde åka iväg så som jag gjorde förra året. BÄSTA. Just nu vill jag bara ha värme, min familj och tänka på annat. Så ge mig Chile igen tack..




Tofu

Vad hade jag gjort utan alla dessa olika produkter så som soja, havre, tofu och corn? Vad hade jag gjort utan creamy spread(TofuLine)med vitlök och persilja? Aaa, man kan ju undra..
Det är iallafall hur god som helst på smörgåsen och på salta kex :)
You should try it..


Ostbågar is the shit

Gårdagens mys kväll med chips, ostbågar och zero plus film..

Såg typ 3 filmer som inte alls var så där jättre bra och då stoppade vi filmen på en gång. En trevlig kväll men efter 3-4 försök så hittade vi den rätta filmen.
Eftersom jag inte får äta ostbågar och har inte ätit det på flera år så har jag nästan glömt bort hur himla gott det kan vara. Kunde knappt sluta äta det och fick genast ställa undan påsen med ostbågarna. OSTBÅGAR ÄR IALLAFALL THE SHIT enligt mig..



Snart är helgen över och då får man se till att hålla händerna bort ifrån allt gott. Men det gör inget för det finns alltid annat gott så som grönsaker, frukt och SUSHI ;)


Kvälls mys idag igen

Var upp vid 6.00 imorse och ville genast lägga mig i den varma sängen igen men icke. Kl 8 skulle jag vara hemma hos lillen och hämta honom. Så då var det bara att fixa sig inför det.
Sockor + gummistövlarna var på, vinter jackan(även fast jag tycker att det e lite tidigt :P ), vantar och halsduk. Var så redo för den tre timmars långa promenaden med lillen och jag frös inte denna som tur var. Bra va..

Ikea besök efter små tjejernas träning idag gick väl si så där. Får ta och åka dit en annan dag och byta ut varan. ORKAR INTE och frågan är när fan ska jag hinna dit?!

NU är det dags för en snabb siesta sen iväg för lite lördagsmys :)




Det är dags för fredagsmys

Helgen har alltså redan börjar.. Fick iallafall ledigt från jobbet idag och det tackar jag för :)

Plåtningen gick hur bra som helst. Självklart var jag lite nervös men det gick över senare när vi väl satte igång. Vart super nyfiken på hur bilderna blev och vilken dom väljer.. Jag får helt enkelt vänta och se.

Nu centrum och se vad vi kan äta för gott till mys kvällen..


Måndags mys

Skönt att måndagen är över och imorgon är det en ny dag.

Det är inte varje måndag man har en mys måndag med trevligt sällskap, få massage och en massa god saker.
Varma duschen gjorde susen och nu väntar en varm säng på mig..

God natt


Fars dag

Idag är det fars dag som det är varje år och varje år firas det på samma sätt(kan man ens säga fira?).

När det är fars dag tänder jag ett ljus som jag då har gjort i många år nu och kommer fortsätta göra det. Oavsätt om han inte lever så finns han här hos mig, hans själ finns här någonstans och det vet jag.

Vero hann precis göra klart morotskakan innan hon var tvungen att gå igen. Får igentligen inte äta det men tog en liten liten bit bara för att det är fars dag idag..

 

Så grattis på fars dag.. con mucho amor tu hija, La China ♥


Pannkaka + vegan bars

Jag har verkligen varit mega godis sugen denna vecka och idag fick jag pannkaka med sylt på jobbet så det fick ersätta mitt sug efter godis. Fick även med mig lite pannkakor till träningen eftersom jag inte hann hem efter jobbet.
Super goda pannkakor utan mjölk och soja. BÄSTA :)

Var på sabis idag och hittade en jätte bra grej, VEGAN BARS. Hur jäkla bra är inte det va.. Jag som har varit på jakt efter något liknande och så hittade jag den. Så jag är glad över att jag hittat det men jakten fortsätter fortfarande och nyss hittade jag en vegan blogg som skriver exakt hur man kan göra sina egna Vegan power bars. Måste nästan prova göra det någon gång och se hur de smakar men goda ser dom iallafall ut att vara. Måste bara hitta tid och energi till det. Tycker det är jätte roligt att det finns så många vegan bloggar plus andra sidor på nätet som är hur bra som helst, för mig iallafall då jag alltid hittar nytt recept till olika saker :)

Nog om mat och nu till min varma säng :)


Pick and choose

En viss person tyckte att jag var taskig som la upp denna video klipp på FB HAHA.
Men tyckte bara att den var rolig och därför la jag upp den. Han är en rolig prick.. Skrattar fortfarande :P

Så pick and choose. Vilken vill du se och lyssna på ;)





Äntligen frisk

Powerwalk - CHECK

Nu när jag känner mig bättre får jag äntligen börja träna igen. Det kanske blir ett spinnings pass ikväll om inte styrka. Det blir svårt att välja..


Magsjuk

Vilken hemsk helg..

Orka vara magsjuk.. är man det så kan jag inte jobba, träna eller göra ngt annat. Har varit säng liggandes i snart fyra hela dagar och jag blir tokig av det. Vet inte ens hur jag ska ligga längre, sidan, på magen eller på rygg. A ni det är fan inte lätt.
I fredags åkte Vero in till stan för att äta middag med sina vänner och vid tolv på natten så hör jag hur någon smäller igen en dörr och börjar låt. Vet inte exakt vad hon sa men hon hade tydligen jätte ont i magen och mådde hur dåligt som helst. Hon hade nämligen kräkts ända från stan ända hem till oss, trevligt trevligt. Hon lämnade lite små spår efter sig från tåg stationen. Så nu är man hemma och tycker synd om sig själv för att jag inte kunde gå på mitt härliga spinnings pass igår, idag och att jag inte kan träna med örnarna.

Nu är det dags för söndagsmys och jag ska försöka få i mig så mycket magen orkar. Vi får se hur länge det håller..
Tackar gudarna för att det finns BLÅBÄRS SOPPA :)


Cold Stone och Ice Pan

Hörrni... Jag har väl nämnt Cold Stone?

Ni som inte vet vad Cold Stone är för ett ställe så kan jag berätta att det är världens bästa glassbar som finns i staterna. Det här är alltså inte vilken glass som helst utan en gåva från gud enligt mig.. haha.
Kunderna får själva välja sin blandning av glass, tillbehövs som bär, såser och nötter. Efter det så blandar dom ihop allt på en kall stenplatta så att glassen inte smälter. Det finns inte bara glass utan också, smoothies, kakor och milkshakes. När jag var på semester i Florida var Cold Stone ett måste och vi åkte genast till den närmasta glassbaren. En av mina favoriter är Strawberry Banana Rendezvous, MUMMA.. 

Nu har jag iallafall hittat ännu en gåva från gud. Det stället heter Ice Pan och finns i staterna så klart. Men det som är så bra med Ice Pan är att man kan välja vilken mjölk du vill ha, whole milk, low milk, non fat milk eller soy milk. Sen får man välja man vill ha i glassen, mixas alltihop och hälls sedan ut på iskalla metallbordet och vänta tills den fryst till glass. Att soja mjölk finns som alternativ är för bra för att vara sant.

Varför har vi inte såna glassbarer i sverige för. Va va va?
Nu blev jag väldigt sugen på glass, får se va


Tjingeling

Ofta man är vaken 4.30, jo jag var ju det eftersom jag har öppning idag. Hade kunnat sova några timma till men icke, så blev det inte. Man kanske får sova lite på vilan idag ifall nu alla barnen sover så klart.

Illamåendet kommer och går som vanligt. Hoppas bara att de här går över snart så jag slipper tänka på det. Känns inte så där jätte roligt att behöva åka och jobba när man mår så här. Men som jag skrev igår, jag MÅSTE jobba så är det bara. Vill inte vara hemma för det funkar bara inte..
Nu ska jag fixa det sista sen är det dags för mig att dra.

Tjingeling..


En galen kväll

Lägg upp några bilder som togs i helgen.. En galen kväll med kusinerna helt enkelt :)

   


5.40

5.40 var det dags att stiga upp.. Fixade mig för att sedan åka till jobbet men så blev det inte. Är hemma och är sjuk. Det suger balle att vara hemma ibland. Jag skiter i, jag ska till jobbet imorgon och jag MÅSTE. Vid 11 tiden vågade jag mig på lite frukost och det kom ner i magen men efter en stund kom det upp igen. Lika snabbt som det kom ner kom det upp. Så nu ska jag försöka få i mig lite sushi och se ifall det går bättre. Mår fortfarande lite illa men hoppas att det går över. Ska se till att vila en stund efter maten. Men vi får se hur det blir med den saken. Nu SUSHI :)


Varm dusch

En varm dusch skulle sitta fint :)


RSS 2.0